Nu är det skördetid på Kiviks Musteri!
Skördetiden är i full gång i Kivik! Vi bad Daniel Gejde på Kiviks Musteri berätta om hur skörden går till, produkterna och varför Från Sverige-märkningen är viktig.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Skördetiden är i full gång i Kivik! Vi bad Daniel Gejde på Kiviks Musteri berätta om hur skörden går till, produkterna och varför Från Sverige-märkningen är viktig.
Läs mer
Läs mer om varför du ska välja en Från Sverige-märkt grillost och vilka företag och mejerier som har Från Sverige-märkt grillost i sitt sortiment!
Läs mer
Havreris från Frebaco Kvarn är ett svenskt, närodlat och klimatsmart alternativ som vann Livsmedelspriset 2020. Vi bad Martin Pardell, marknadschef för Frebaco Kvarn berätta mer.
Läs mer
Smak av Gotland levererar kött från ört- och kalrika marker. Vi bad Thomas Östlund, vd på Svenskt butikskött att berätta mer.
Läs mer
Bua Shellfishs havskräftor och färskskalade räkor fiskas i Skagerak/Kattegatt och landar på västkusten. Läs om var du kan köpa dem, hav till bord och varför Från Sverige är viktigt.
Läs mer
På natursköna Österlen bland guldgula rapsfält ligger Gunnarhögs Gård. Vi bad Anja Persson att berätta mer om gården, rapsoljan och varför Från Sverige-märkningen är viktig.
Läs mer
När du köper potatis från Outinens är den odlad norr om 63:e breddgraden, eller i ”Potatisens Champagnedistrikt” som vd Karl-Johan Outinen kallar det.
Läs mer
Polarbröd står för en norrländsk brödkultur, och märker sitt hårda och mjuka bröd med Från Sverige. Jenny Jeppsson berätta om familjeföretaget, brödet och branden.
Läs mer
Den svenska pepparroten odlas i Halland och endast där. Daniel Boström, vd på Cajom, berättar om familjeföretag som odlat pepparrot i drygt 90 år och märker den med Från Sverige.
Läs mer