från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Välkommen till företagssidorna Från Sverige!

Allt du behöver veta för att ansöka och arbeta med den frivilliga ursprungsmärkningen. Gå direkt till märket Från Sverige, märket Kött från Sverige eller märket Mjölk från Sverige.


 

Skylta upp Från Sverige-veckan! Låt märket jobba i butiken!

Nu bjuder vi in till en Från Sverige-pilotvecka på tema ”Handla utmärkt! Det är ett utmärkt tillfälle för dig som märkesanvändare och för butiker att skylta upp märkta produkter, skapa kunderbjudanden och göra samexponeringar.

Beställ pallsvep och butiksmaterial, få inspiration och se hur du kan skylta upp och vad vi gör under veckan. Sikta på en märkbar vecka den 3-11 oktober, vecka 41!

Från Sverige-pilotvecka tema ”Handla utmärkt” 3-11 oktoberDigitala Årets Kock Veckan börjar nu!

Årets Kock Veckan 2020 är en utmärkt vecka för svenska råvaror! I år är Årets Kock ett digitalt event, du kan se den spännande finalen livesänd den 17 september och inspireras av Årets Kock Talks och Årets Kock Podden hela veckan. Och så är Årets Kock Foodtruck på turné i Stockholm, Göteborg och Malmö, med tidigare Årets Kock-vinnare som lagar take away med svenska råvaror. Program & turnéplan

Från Sverige är stolt samarbetspartner!


Sprid gärna filmen som berättar vad märket betyder

Den här filmen berättar vad ursprungsmärket Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige står för. Sprid den gärna i dina egna kanaler. Om du vill ha den eller någon annan av våra andra filmer nedladdad eller via länk så hör av dig till [email protected]

Svenska mervärden på köpet!

Läs mer om de svenska mervärden du får på köpet när du väljer en vara med ursprungsmärket. Svenska mervärden


En tydlig ursprungsmärkning av råvaror, livsmedel och växter

Välkommen att ansöka om den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige för era svenskproducerade råvaror, livsmedel och växter. Här finns allt du behöver för att göra en webbaserade ansökan – kriterier, regelhandbok, frågor och svar, vägledning, checklista och annan matnyttig information. Under rubriken Innan du ansöker kan du läsa mer om ansökningsprocessen för märket Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige. Börja här!


Vilka företag använder märket idag? Här är hela listan!

 


Stolt partner till  Dagligvarugalan  Årets Kock 2020

White Guide Green  Årets Bonde

  Stolt sponsor till Korvfestivalen

 

 

Instagram

 

Svenskmärknings personuppgiftspolicy & frånsverige.se cookies här