från sverige

Välkommen till företagssidorna Från Sverige!

Allt du behöver veta för att ansöka och arbeta med den frivilliga ursprungsmärkningen. Gå direkt till märket Från Sverige, märket Kött från Sverige eller märket Mjölk från Sverige.


Hej! Välkommen till Från Sverige-märkningen!

Från Sverige är ursprungsmärkningen för svenska råvaror, livsmedel och växter. Märket betyder att produkten är odlad eller född och uppfödd i Sverige, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. De tre märkena Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige har samma regler.

Vill ni också ursprungsmärka med Från Sverige? Så här gör du!


Nu är det dags för uppstart Från Sverige-veckorna 2021 — vecka 38 och 39!

Boka in Från Sverige-veckorna 2021! Vecka 38 och 39 lyfter vi tillsammans Från Sverige-märkta produkter och hjälper konsumenterna att välja svenskt när de handlar i butiken, i e-handeln och på restaurangen.

Här är information till dig som vill veta mer om den gemensamma aktiviteten — syfte, mål, beställning av butiksmaterial, idéer, tidsplan, hur du får uppdaterad information och mycket annat — och det är klart du vill veta allt om Från Sverige-veckorna 2021!

Låt märket jobba för dina produkter!


Aktuellt


Svenska råvaror är stjärnor på menyn

En god måltid blir så bra som de råvaror den lagas av. Som den här nyskördade, svenskodlade blomkålen från fälten hos Wirahill, som tillagas av Klas Lindberg, Årets Kock 2012, och blir en smakfull och vacker maträtt, färdig att avnjutas och glänsa på Instagram.

I år var Årets Kock ett digitalt event och du kan se Årets Kock Talks och höra Årets Kock Podden även nu. Från Sverige är stolt samarbetspartner till Årets Kock! Läs merEn tydlig ursprungsmärkning av råvaror, livsmedel och växter

Välkommen att ansöka om den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige för era svenskproducerade råvaror, livsmedel och växter. Här finns allt du behöver för att göra en webbaserade ansökan – kriterier, regelhandbok, frågor och svar, vägledning, checklista och annan matnyttig information. Under rubriken Innan du ansöker kan du läsa mer om ansökningsprocessen för märket Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige. Börja här!


Vilka företag använder märket idag? Här är hela listan!

 


Stolt partner till  Dagligvarugalan  Årets Kock 2020

White Guide Green  Årets Bonde

  Stolt sponsor till Korvfestivalen

TCS Lidingöloppet

 

 

Instagram

No content was found.

 

Svenskmärknings personuppgiftspolicy & frånsverige.se cookies här