
7 fantastiska fördelar med fryst mat
Frysning är ett naturligt sätt att bevara mat. Att det är praktiskt att ha mat i frysen håller nog de flesta med om och faktum är att fryst mat har många fördelar. Här kan du läsa mer!
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Frysning är ett naturligt sätt att bevara mat. Att det är praktiskt att ha mat i frysen håller nog de flesta med om och faktum är att fryst mat har många fördelar. Här kan du läsa mer!
Läs mer
Förtroendet och intresset för svenska livsmedel är fortsatt stabilt. Nära tre av fem tittar alltid efter svenskt ursprung, även om pris har blivit en allt viktigare faktor vid val av varor.
Läs mer
Hela 92% av alla svenskar äter korv! Vilka faktorer är viktigast vid val av korv, vilken är favoritkorven och hur står sig team kokt vs grillad? Det och mycket mer får du svar på i Korvrapporten 2023.
Läs mer
Har du funderat över varför gurkan är inplastad? Tvärtemot vad man som konsument kanske tror, så är en inplastad gurka bättre för miljön än en oplastad. Här kan du läsa mer om hur det kommer sig.
Läs mer
Korv + toppings = sant! Utforska nya smaker och lyft korven till en ny nivå med Albin Edbergs spännande korvtoppings, gjorda på prisvärda svenska råvaror. Här kan du ta del av recepten.
Läs mer
Vi bad kocken och korvälskaren Albin Edberg att ta fram fem recept på korvtoppings på svenska råvaror. Här kan du läsa mer om vilka korvsorter Albin valde, hans relation till korv och hur han tänkte kring valet av korvtoppings och råvarorna.
Läs mer