från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Beställ och ladda ned material

Välkommen att beställa och ladda ned butiksmaterial, broschyrer och annat material som berättar om ursprungsmärkningen Från Sverige. Välj mellan knapparna Beställ och Ladda ned och använd sorteringsknapparna för att hitta det du söker. 

Materialet du beställer är kostnadsfritt, det tas ut en avgift för expeditionsavgift och frakt som faktureras i efterskott.
PDFer kan du ladda ned direkt för att själv skriva ut eller dela digitalt. En stor del av materialet kan både beställas och laddas ned digitalt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta [email protected]

Vill du beställa företagsanpassat digitalt material till hemsida och sociala medier? Kontakta då Evelyn Berkeley [email protected]


Läs gärna mer på sidorna Kommunicera och inspirera och Så använder du märket i butiken


 

Beställ material Från Sverige

Butiksmaterial, broschyrer med mer beställer du här. Klicka i en eller flera sorteringsknappar för att hitta det material du söker.

Ladda ned pdf, skriv ut & dela

Broschyrer, butiksmaterial och andra pdfer laddar du ned här. Klicka i en eller flera sorteringsknappar för att hitta det material du söker.