från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Texas Longhorn firar 30 år med stor BBQ-fest

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

I år är det 30 år sedan Texas Longhorn öppnade dörrarna till sin första restaurang på Sankt Paulsgatan 4A i Stockholm. För att fira denna milstolpe anordnar kedjan en storslagen fest, där de återskapar den äkta Texas-känslan med ett Backyard BBQ Block party mitt i hjärtat av Stockholm den 27e april. Texas Longhorn ursprungsmärker sina restauranger med Kött från Sverige och serverar endast svenskt kött till sina gäster.

texas longhorn

Pressmeddelande Texas Longhorn 2024 04 11

Texas Longhorn firar 30 år med stor BBQ-fest

Eventet kommer att vara en hyllning till de traditioner och den kvalitet som Texas Longhorn stått för under de senaste tre decennierna. Besökare kan förvänta sig en dag fylld med signaturrätter direkt från grillen, iskall öl och margaritas, livemusik, bull riding, beer pong och cornhole turneringar.

– Att fira 30 år är en stor milstolpe för oss, och vi ser fram emot att dela denna speciella dag med våra trogna gäster. Vi är stolta över vår historia och det vi erbjuder, från våra noggrant utvalda svenska kött till vår genuina Texas-gästfrihet, säger Philip Huntzinger, grundare av Texas Longhorn.

Denna fest är inte bara en firande av Texas Longhorns långa historia, utan också ett sätt att tacka de gäster, medarbetare och leverantörer som gjort denna resa möjlig. Med en fortsatt satsning på kvalitet och autenticitet ser Texas Longhorn fram emot att välkomna gäster i många år framöver.


Texas Longhorn serverar Kött från Sverige

Texas Longhorn ursprungsmärker sina restauranger med Kött från Sverige och serverar endast svenskt kött till sina gäster. Allt kött som serveras på Texas Longhorns 34 restauranger runt om i Sverige är svenskproducerat.

Läs mer här: Texas Longhorn serverar Kött från Sverige


Om Texas Longhorn

Texas Longhorn är ett svenskägt företag och deras 34 restauranger ligger runt om i Sverige. När Texas Longhorns grundare Philip flyttade till Sverige, började han efter en tid att sakna sin hemstad San Antonio i Texas. Han längtade efter grillrök, kryddiga långkok och en plats där människor kunde samlas för att slappna av, skratta och njuta av riktigt bra Texas barbecue. Med hjälp av sina familjerecept öppnade han sin första restaurang 1994 på St: Paulsgatan i Stockholm. Det var en sann hyllning till hans hemstat, med biff, revbensspjäll och Tex-Mex-rätter. 30 år senare har Texas Longhorn vuxit till en franchisekedja med 34 restauranger och introducerat äkta Texas gästfrihet och avslappnad mat till svensk kultur.


Mer information

Texas Longhorn serverar Kött från Sverige

Om Texas Longhorns restauranger

Om den frivilliga ursprungsmärkningen Kött från Sverige

Företag som ursprungsmärker med Från Sverige

Så fungerar ursprungsmärkningen för restaurang

Relaterade inlägg

Slaktarkorv — från galen idé till smaksäker korv

Vad var det för galen idé grisbonden Per Karlsson fick när han utvecklade sina produkter och varför heter det Slaktarkorv? Läs om Slaktarkorv, korven där även de finare köttdetaljerna ingår i korven.

Hållbarhet och engagemang i fokus hos Stjärnägg

Stjärnägg är Sveriges största äggleverantör. Läs om deras hållbarhetsstrategi som engagerade hela organisationen, en innovativ pallanpassad förpackningslösning och om Mustaschkampen och Majblomman.

Säsongspremiär för SydGrönts svenska jordgubbar

SydGrönts första svenska jordgubbar har skördats! Säsongens första jordgubbar är odlade i växthus och sorten är Malling Centenary som planterades i växthusen i slutet av januari. Säsongen av svenska jordgubbar finns genom odling i växthus, tunnlar och på friland från april ända fram till oktober.