
Nu erbjuds märkningen Från Sverige till restauranger
Nu erbjuds restauranger och restaurangkedjor möjlighet att använda ursprungsmärkningen Från Sverige för att informera sina gäster om matens ursprung.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Nu erbjuds restauranger och restaurangkedjor möjlighet att använda ursprungsmärkningen Från Sverige för att informera sina gäster om matens ursprung.
Läs mer
När du äter en MAX-burgare vet du att köttet är svenskt. Det är en viktig del i vårt långsiktiga hållbarhetstänket, säger Christoffer Bergfors. MAX är gäst på Från Sveriges Instagram v 4.
Läs mer
Nu öppnas dörrarna till SydGrönts storsatsning: Sveriges första rödbetskokeri. Sara Berger, vd SydGrönt, svarar på 5 snabba frågor om ätfärdiga rotfrukter och framtiden.
Läs mer
På Alverbäcks Blommor är det högsäsong och tulpaner packas för fullt. Amanda Alverbäck, tredje generation i familjeföretaget gästar Från Sveriges instagram vecka 3.
Läs mer
Under vecka 51, fram till uppesittarkvällen, tar Scan över Från Sveriges Instagram. Årets sista gäst tillverkar passande nog en massa god julmat, inte minst skinkor.
Läs mer
Träffa Frebaco Kvar på Från Sveriges Instagram v 46 och lär mer om havre och spannmål från Västgötaslätten. Läs intervjun med Martin Pardell, affärsområdeschef.
Läs mer
Familjeföretaget Svegro levererar 100% svenskodlade färska örter, sallater och potatis året runt till Sverige. Under vecka 45 berättar de mer om det på Från Sveriges Instagram.
Läs mer
Att äggen ska vara svenska är självklart. Märket Från Sverige gör det enkelt för konsumenten, säger Marie Lönneskog Hogstadius, verksamhetsledare på Svenska Ägg.
Läs mer
Hamburgarna på MAX innehåller enbart svenskt nötkött i hamburgarna och de använder märkningen ”Kött från Sverige”. Här berättar de varför och om klimatcertifieringen.
Läs mer