Ernst har en livslång vänskap med tulpaner
Blomsterfrämjandet har träffat inredaren och tv-profilen Ernst Kirchsteiger som ger sin syn på hur tulpaner, glädje och inredning hänger ihop inför Tulpanens Dag den 15 januari.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Blomsterfrämjandet har träffat inredaren och tv-profilen Ernst Kirchsteiger som ger sin syn på hur tulpaner, glädje och inredning hänger ihop inför Tulpanens Dag den 15 januari.
Läs mer
Ludwig Tjörnemo, Årets Kock 2020, delar med sig av recept på sina två favoritpizzor med svenska råvaror och tips på hur du bäst lyckas med dem.
Läs mer
Här får du recept och tips på Ludwig Tjörnemos, Årets Kock 2020, favoritpizzor med svenska råvaror. Lika goda på nyårsdagen som hela året runt!
Läs mer
Jul handlar om tomtar, klappar och granar, men också förstås om mat. Från Sverige-resan ger sig ut i hela landet för att inspirera till mer svenskt på julbordet – då blir det godare.
Läs mer
Efter framgångsrika år med etableringen av ursprungsmärkningen Från Sverige har Maria Forshufvud, vd för Svenskmärkning, valt att återgå till egen verksamhet vid årsskiftet.
Läs mer
Vad tycker du är viktigast maträtten på julbordet Ludwig Tjörnemo? Ludwig är Årets Kock 2020 och medlem i Svenska Kocklandslaget. Vi frågade och här är svaret.
Läs mer
Ekologiska Lantbrukarna har gjort en guide till 21 produktgrupper gjorda på svenska ekologiska och KRAV-märkta råvaror, lagom till julstöket. Från Sverige-märket gör det tydligt.
Läs mer
I spåren av pandemin är svenskt och hög kvalitet viktigt på julbordet, visar årets julmatsundersökning från LI. Hur viktig är skinkan och vem vill vi se som gäst?
Läs mer
Gårdsfisk märker sin fisk med Från Sverige och nu hittar du tre nyheter i butiken: färs och ryggbit av Gårdsclarias och filé av Rödstrimma. Och kanske lite rökt till jul?
Läs mer