Hållbarhet på riktigt – vårt tema hos Martin & Servera
”Hållbarhet på riktigt” var vårt och KLS Ugglarps tema på Martin & Serveras Smak- och inspirationsmässa i Umeå och Stockholm. Ta vara på hela djuret och minska svinnet.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
”Hållbarhet på riktigt” var vårt och KLS Ugglarps tema på Martin & Serveras Smak- och inspirationsmässa i Umeå och Stockholm. Ta vara på hela djuret och minska svinnet.
Läs mer
Höstlamm har en fin smak som kan kryddas sparsamt. Samtidigt kan lamm tillagas efter all världens recept med all världens smaker. Här kommer tips på smakkompisar.
Läs mer
Nu lanseras det kostnadsfria digitala läromedelsmaterialet MatRätt om hållbar produktion och konsumtion av mat. Målet är att få unga att bli mer medvetna konsumenter.
Läs mer
Ett viltbord med svenskt tema är trollskt gott! Krögare Fredrik Eriksson tipsar och bjuder på recept på gluten- och mjölkfria wallenbergare av rådjur. Här kan du se hur de tillagas.
Läs mer
Hur är det egentligen – är det bäst med fast eller mjölig potatis när du ska råsteka, koka, baka eller gratinera potatis? Lilla potatisskolan från Svensk Potatis reder ut begreppen.
Läs mer
Nu finns det gott om svenskt höstlamm i butiken. Få inspiration av Fredrik Eriksson, krögare, som bjuder på tips och ett citrusdoftande recept på lammfärsbullar.
Läs mer