från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Svenskt viltbord med rådjur, lingon, svamp & örter

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument

Ett viltbord med svenskt tema är trollskt gott! Krögare Fredrik Eriksson lagar härliga rådjurswallenbergare – med svenska aromaäpplen, svamp, örter, potatis och andra höstråvaror –
och berättar om hur du bäst använder viltkött. Du får Fredriks bästa recept på rådjurswallenbergare, Jenny Alversjö får en gluten- och mjölkfri variant av biffen och Steffo styckar rådjur.

Krögare Fredrik Erikssons gör wallenbergare på rådjur med svenska råvaror i TV4 Nyhetsmorgon


Fredriks gluten- och mjölkfria rådjurswallenbergare – till receptet!

 

Relaterade inlägg

årets kock 2024

Här är kockarna som tävlar i Årets Kock 2024

Kvaltävlingen i Årets Kock 2024, SM i professionell matlagning, är avgjord. Efter två rafflande tävlingsdagar på Stockholms hotell- och restaurangskola står det nu klart vilka sex kockar som gått vidare till den stora finalen den 17 oktober.

Svensk blomsterglädje i varje hem — Blomsterfrämjandet

Blomsterfrämjandet stödjer både växtbranschen och den trädgårdsintresserade med inspiration och kunskap. Vi bad Malin Hidesäter, projektledare, berätta om säsonger och projekt.

plastfri gurka

Plastfri svenskodlad gurka med ätbart skydd

Lidl blir först i Sverige med att sälja gurka med Saveggys växtbaserade skydd i stället för plast. Nu genomför Lidl-butiken i Limham en testförsäljning av den svenskodlade gurkan under varumärket Matriket.