![](https://fransverige.se/wp-content/uploads/2018/05/LRF-VD-Anders-Källström-300x205.jpg)
”Vi har aldrig producerat så mycket livsmedel som nu”
LRFs VD Anders Källström lyfter många positiva trender för Sveriges landsbygd. ”Det finns företagande som väntar på duktiga entreprenörer”. Idag är varannan tugga svensk.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
LRFs VD Anders Källström lyfter många positiva trender för Sveriges landsbygd. ”Det finns företagande som väntar på duktiga entreprenörer”. Idag är varannan tugga svensk.
Läs mer
87% av svenskarna har stort förtroende för den svenska livsmedelsindustrin och 81% anser att svensk mat och dryck håller hög kvalitet, visar Livsmedelsföretagens undersökning.
Läs mer
Se filmen som beskriver kriterierna bakom märket Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige. Odlat eller fött och uppfött, förädlat, förpackat och kontrollerat i Sverige.
Läs mer och se filmen
Varför inte imponera med egna tortillas till fredagsmyset? Lätt som en plätt att baka men jättegoda. Fyll dem med det du gillar bäst och variera så att alla kan äta det de gillar.
Läs mer
Tänk att något så enkelt kan vara så gott! Trolla fram tomaternas härliga smaker med färska örter i ugnen och ät dem rakt upp och ned, som tillbehör eller som bufférätt.
Läs mer
Restaurangen Mando Steakhouse har devisen ”Man vet alltid vad man får”. Nu blir det ännu tydligare, när de som en av de första gått in i märkningen Kött från Sverige.
Läs mer