Bakad blomkål av Klas Lindberg, Årets Kock
Blomkål är en fantastisk kålsort som går att tillaga på många sätt. Klas Lindberg, Årets Kock 2012, delar med sig av sina bästa blomkålstips och ett recept på bakad blomkål.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Blomkål är en fantastisk kålsort som går att tillaga på många sätt. Klas Lindberg, Årets Kock 2012, delar med sig av sina bästa blomkålstips och ett recept på bakad blomkål.
Läs mer
Det här gör SIA Glass, Nybergs Deli, Kiviks Musteri, Leksands Knäckebröd, Frebaco och KLS Ugglarps under Från Sverige-veckan med tema ”Handla utmärkt”, 3-11 oktober.
Läs mer
Vi är otroligt stolta och glada över att Svenskmärkning med Från Sverige-märkningen är nominerade till Årets Leverantör av Dagligvarugalan 2020!
Läs mer
Nu går Från Sverige, Svenskt Kött och LRF in i ett sponsorsamarbete med TCS Lidingöloppet, som ska öka satsningen på hållbarhet, svenska råvaror och minskat klimatavtryck.
Läs mer
Covid19 har synliggjort hur sårbara vi är som land. Konsumenter och restauranggäster vill äta mat med svenskt ursprung, samtidigt kämpar svenska bönder för sin överlevnad.
Läs mer
I det fjärde och sista avsnittet av serien Från Sverige avslutar Gabriel Jonsson, Sveriges mästerkock 2019, med en trerätters på utmärkta svenska råvaror. Här är recepten!
Läs mer