![](https://fransverige.se/wp-content/uploads/2018/02/jakobsdals_mittspalt_630_430-300x205.jpg)
Instagram Från Sverige – Jakobsdals tar över
Under vecka 48 tar Jakobsdals Charkuteri över Från Sveriges instagram. De delar med sig av allt som händer gos dem så här veckorna innan jul. Vi fick en pratstund med Annika Plantoft.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Under vecka 48 tar Jakobsdals Charkuteri över Från Sveriges instagram. De delar med sig av allt som händer gos dem så här veckorna innan jul. Vi fick en pratstund med Annika Plantoft.
Läs mer
LRF firar 100 år och bjöd in till ett historiskt framtidsmingel i Stockholm, där gästerna gjorde en resa i tid och rum från 1917 till 2017. Vi var på plats och berättade om utmärkta produkter.
Läs mer
Under vecka 46 tar Leksands knäckebröd över Från Sveriges Instagram. Här berättar Annika Sund om gammelfarmors mormor Jacobs Karins recept, familjeföretaget och märket.
Läs mer
Under vecka 45 tar @garantskafferiet över Från Sveriges Instagramkonto. Garant är Axfoods varumärke som använder märkningen. Här svarar de på några frågor innan starten.
Läs mer
”Hållbarhet på riktigt” var vårt och KLS Ugglarps tema på Martin & Serveras Smak- och inspirationsmässa i Umeå och Stockholm. Ta vara på hela djuret och minska svinnet.
Läs mer
Höstlamm har en fin smak som kan kryddas sparsamt. Samtidigt kan lamm tillagas efter all världens recept med all världens smaker. Här kommer tips på smakkompisar.
Läs mer