
Restaurang Mando: ”Skapar ordning och reda”
Revision i fokus: Mando Steakhouse i Malmö är den första à la carte–restaurangen som får använda Kött Från Sverige-märkningen. Möt Johan Ryd, köksmästare och delägare.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Revision i fokus: Mando Steakhouse i Malmö är den första à la carte–restaurangen som får använda Kött Från Sverige-märkningen. Möt Johan Ryd, köksmästare och delägare.
Läs mer
Revision i fokus: Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken. Möt Maria Skoglund som jobbar med märknings- och lagstiftningsfrågor.
Läs mer
Revision i fokus: Våffelbagaren i Kristianstad är Skandinaviens största och modernaste tillverkare av bakade glassrån. Möt Johnny Håkansson, kvalitet- och HR-chef.
Läs mer
Intresset är stort inför Från Sverige-veckorna 2022 som arrangeras vecka 38 och 39. Här är 10 tips och länk till landningssidan för Från Sverige-veckorna.
Läs mer
David Gränsman på ICA Kvantum Värtan gillar tydligheten och menar att Från Sverige-skyltningen hjälper dem att lyfta fram det sortiment de redan har idag.
Läs mer
Stina Melander, Stora Coop i Åkersberga, sa ja till att få hjälp att skylta upp Från Sverige i butiken och att det gör det mer tydligt vilka varor som är från Sverige.
Läs mer