![](https://fransverige.se/wp-content/uploads/2016/07/rapsfalt_vy_630_430-300x205.jpg)
Kontroll av märkningen ser till att kriterierna efterlevs
För att se till att ursprungsmärkningens kriterier efterlevs görs stickprovsrevisioner, som utförs av fristående certifieringsorgan på uppdrag av Svenskmärkning AB.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
För att se till att ursprungsmärkningens kriterier efterlevs görs stickprovsrevisioner, som utförs av fristående certifieringsorgan på uppdrag av Svenskmärkning AB.
Läs mer
Avsnitt 15. Det är dags för de två passionerade matlagarna att göra upp i finalen av Sveriges mästerkock 2017. Vem har bäst tävlingsnerver? Kött från Sverige – stolt huvudsponsor.
Läs mer
Idag är endast ett av fyra äpplen som säljs i Sverige svenskt. Men tack vare en ny lagringsmetod kan nu de smakrika svenska äpplena säljas i butik året runt.
Läs mer
Avsnitt 14. Vinnaren av Sveriges mästerkock får bland annat ett kokbokskontrakt. Nu är det upp till kockarna att sälja in sin idé. Kött från Sverige – stolt huvudsponsor.
Läs mer
Avsnitt 13. Kockarna får en ordentlig överraskning. Men hur går det när de måste samarbeta med sina kära? Kött från Sverige – stolt huvudsponsor av Sveriges Mästerkock.
Läs mer
Britt-Marie Stegs på Hälsingestintan har jobbat länge med svenska mervärden. Det som nu är självklart för många – att äta svenskt kött och närodlat – var inte alls självklart på 90-talet.
Läs mer