från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Final för Klara och Gillis i Sveriges mästerkock!

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Det är dags för de två passionerade matlagarna Klara och Gillis att göra upp i finalen av Sveriges mästerkock 2017. Vem av de två finalisterna har bäst tävlingsnerver? Kött från Sverige – stolt huvudsponsor av Sveriges Mästerkock 2017.

Sveriges mästerkock avsnitt 15 – final!


Läs mer om Kött från Sveriges sponsring av Sveriges mästerkock här

Relaterade inlägg

Så tar du bäst tillvara på bären i sommar

Sommaren är bärens tid! Att ta tillvara på bär kan göras på många olika sätt beroende på vilka bär du har och vad du vill använda dem till. Här har vi sammanfattat några vanliga metoder.

Producenter Foto Johan Skoglöf Swedish Wine

Sveriges största manifestation för svenskt vin

Som startskott för satsningen The Swedish Wine Tasting samlades Sveriges vinproducenter och vinexperter i juni för den första stora provningen av svenska viner. I augusti ställs de tio bästa mot utländska viner.

3 enkla tips – så hjälper du bina och andra pollinerare

En tredjedel av den mat vi äter idag behöver pollineras av olika insekter som bin, humlor och fjärilar. Här har vi samlat 3 enkla tips på vad du kan göra för att hjälpa bina och andra pollinerare.