från sverige

Tillbaka

Fredrik Eriksson tricks för extra smaskiga betor!

Publicerad Aktuellt Företag Konsument I säsong

Få tips om hur du kan njuta av rödbetor, gulbetor och polkabetor i krögare Fredrik Erikssons köksskola i Nyhetsmorgon. Här bjuds på betor i alla former och färger. Nyttigt, billigt och gott!

Krögare Fredrik Erikssons tricks som gör dina betor extra smaskiga – snabbt och nyttigt TV4 Nyhetsmorgon


 

Aktuellt

LRF firade 100 år med historiskt Framtidsmingel

LRF firar 100 år och bjöd in till ett historiskt framtidsmingel i Stockholm, där gästerna gjorde en resa i tid och rum från 1917 till 2017. Vi var på plats, berättade om märkningen och visade utmärkta råvaror, livsmedel och växter.

LRFs kampanj #jagbryrmig lyfter svensk mat

Nu startar LRFs kampanj Jag bryr mig / Tack för att du bryr dig med Emilia Astrenius Widerström som en av frontfigurerna. Med den vill Sveriges lantbrukare visa att hållbarhetsfrågorna både är viktiga och komplexa.

Svenskarna vill ha mer svenskt i matkassen

Enligt en stor undersökning av Livsmedelsföretagen vill svenskarna ha mer svenskt och ekologiskt i matkassen, och viktigast är att maten och drycken är producerad i Sverige.