från sverige

Tillbaka

Från Sverige i programmet på White Guide Green

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Under kristallkronorna på Grand Hotel i Stockholm lanserades den första upplagan av White Guide Green och årets mest hållbara matbutiker utsågs. Från Sverige var på plats och berättade om ursprungsmärkningen.

Under förmiddagens seminarium om hållbarhet i Spegelsalen var en av programpunkterna ”Svenskmärkning: vad, hur och varför?”. Maria Forshufvud, Svenskmärkning, berättade om hur märkningen kom till och fördjupade sig i de svenska mervärdena. Det blev många bra möten i montern, där vi visade märkta produkter och talade om märkningen och hur det kan användas i butikerna för att öka medvetenhet och kunskap om vad Från Sverige står för.

Vi hade ett utmärkt sällskap i montrarna intill, där bland annat märkesanvändarna HKScan, SydGrönt och Gårdsfisk ställde ut.


Mer information

Läs White Guide Greens pressmeddelande och se listan på de Sveriges mest hållbara butiker

Aktuellt

Här är de åtta finalisterna i Årets Kock 2018!

Här är de åtta kockar som gick vidare i kvaltävlingen idag och därmed är finalister i Årets Kock 2018 den 28-29 september! Från Sverige – stolt leverantör till Årets Kock 2018.

Årets Kock – namnen på de 16 som går vidare till dag 2

Grattis säger vi till de 16 kockar som gått vidare till dag 2 i kvaltävlingen Årets Kock. Imorgon tävlar de om de 8 finalplatserna i Årets Kock 2018. Här är dagens vinnare!

Nya detaljer på Svenskt Kötts styckningsscheman

Barbequetrenden har ökat intresset för nya styckningsdetaljer på kött. På Svenskt Kötts nya styckningsscheman hittar du nyheter som spindelstek, St Louis-revben och tomahawk.