från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Titta efter märket Från Sverige när du ska grilla

Publicerad Aktuellt Film Företag Konsument

Värmen kommer till Sverige och med den är grillandet i full gång. Se till att #grillasvenskt med kött, grönsaker och tillbehör från Sverige.

Sommaren står och väntar runt hörnet och nu när våren är i full blom är det också dags för den efterlängtade grillsäsongen. Svenskt Kött kör kampanjen #grillasvenskt där man kan få mängder av inspiration och recept för att lyckas med grillandet.

När svenskar får välja vad som ska hamna på grillen så det viktigast att det är svenskproducerat, följt av smak och kvalitet. När du väljer svenskt kött får du alla tre; kött från hållbar produktion, med hög kvalitet och god smak. Håll utkik efter märkningen Kött från Sverige i butiken så vet du att djuret är fött, uppfött och slaktat i Sverige samt att varan är både förädlad och förpackad i Sverige.


Se mängder av inspiration och tips gällande både styckning och tillagning samt goda kryddningar och smarriga marinader inne på www.svensktkott.se/grillasvenskt 

Relaterade inlägg

Lär dig mer om svensk havre

Havre odlas i alla våra regioner och det nordiska klimatet är perfekt för havren. Här kan du lära dig mer om odling av havre i Sverige och olika havreprodukter som märks med Från Sverige-märkningen.

Svenska Kocklandslaget 2022 Silver

Silvermedalj till Sverige i Culinary World Cup

Svenska Kocklandslaget tog hem en silvermedalj i Culinary World Cup 2022 i Luxemburg. Stort grattis från oss på Från Sverige — stolta partners!

Svenskproducerat fortsatt viktigt på julbordet

Höjda kostnader sätter djupa spår i svenskarnas julfirande. Svenskproducerat är fortsatt viktigt på julbordet enligt Livsmedelsföretagens julmatsundersökning.