från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Titta efter märket Från Sverige när du ska grilla

Publicerad Aktuellt Film Företag Konsument

Värmen kommer till Sverige och med den är grillandet i full gång. Se till att #grillasvenskt med kött, grönsaker och tillbehör från Sverige.

Sommaren står och väntar runt hörnet och nu när våren är i full blom är det också dags för den efterlängtade grillsäsongen. Svenskt Kött kör kampanjen #grillasvenskt där man kan få mängder av inspiration och recept för att lyckas med grillandet.

När svenskar får välja vad som ska hamna på grillen så det viktigast att det är svenskproducerat, följt av smak och kvalitet. När du väljer svenskt kött får du alla tre; kött från hållbar produktion, med hög kvalitet och god smak. Håll utkik efter märkningen Kött från Sverige i butiken så vet du att djuret är fött, uppfött och slaktat i Sverige samt att varan är både förädlad och förpackad i Sverige.


Se mängder av inspiration och tips gällande både styckning och tillagning samt goda kryddningar och smarriga marinader inne på www.svensktkott.se/grillasvenskt 

Relaterade inlägg

pippi gräddtårta

Från Sverige-märkt nyhet: Pippi Gräddtårta

Nu lanserar Frödinge Mejeri i samarbete med Astrid Lindgrens Company Pippi Gräddtårta som är Från Sverige-märkt. I utvalda förpackningar under våren finns ett antal biljetter gömda till Astrid Lindgrens värld!

Årets Rätt 2024 av Desirée Jaks – recept

Årets Rätt 2024 är framtagen av Desirée Jaks, regerande SM-mästare i professionell matlagning. Årets Rätt är är en öppen lasagne med superhjälten från havet – blåmusslan. Här hittar du receptet!

Årets Rätt 2024 – havets superhjälte i fyra säsonger

Årets Kock-vinnaren Desirée Jaks lanserar Årets Rätt 2024. Rätten är baserad på den filosofi som genomsyrar Desirées inställning till mat – att ta vara på det som finns tillgängligt och anpassa efter säsong.