från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

”Låt lördagsmiddagen ta lite tid och njut”

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument

Krögaren Fredrik Eriksson lagar en familjemiddag som får både Jenny Strömstedt och travexperten Per Skoglund att gå i fullständig spinn. Det blir citrongrillad hel kyckling med potatisgratäng, rostad kål och gräddsås, och sedan en snabb äppelkaka med mandel och honung. Tips om tillagning och recept kommer här!

Krögare Fredrik Erikssons gör citronkyckling med potatisgratäng, rostad kål och äppelpaj i TV4 Nyhetsmorgon


Fredriks recept på Mitt Kök!

Ört- och citron grillad gårdskyckling med sky och grov mandelpotatisgratäng recept

Rostad spetskål, grönkål och svartkål recept

Varm mandel- och äppelkaka recept

 

 

Relaterade inlägg

årets kock 2024

Här är kockarna som tävlar i Årets Kock 2024

Kvaltävlingen i Årets Kock 2024, SM i professionell matlagning, är avgjord. Efter två rafflande tävlingsdagar på Stockholms hotell- och restaurangskola står det nu klart vilka sex kockar som gått vidare till den stora finalen den 17 oktober.

Svensk blomsterglädje i varje hem — Blomsterfrämjandet

Blomsterfrämjandet stödjer både växtbranschen och den trädgårdsintresserade med inspiration och kunskap. Vi bad Malin Hidesäter, projektledare, berätta om säsonger och projekt.

plastfri gurka

Plastfri svenskodlad gurka med ätbart skydd

Lidl blir först i Sverige med att sälja gurka med Saveggys växtbaserade skydd i stället för plast. Nu genomför Lidl-butiken i Limham en testförsäljning av den svenskodlade gurkan under varumärket Matriket.