
Så färgar du ägg naturligt i påsk – steg för steg
Färga ägg naturligt med råvaror du redan har hemma i skafferiet, kylen och frysen i påsk! Vi går igenom hur du gör steg för steg samt vilka råvaror som ger vilka färger på äggen.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Färga ägg naturligt med råvaror du redan har hemma i skafferiet, kylen och frysen i påsk! Vi går igenom hur du gör steg för steg samt vilka råvaror som ger vilka färger på äggen.
Läs mer
Vad tycker du är viktigast maträtten på julbordet Ludwig Tjörnemo? Ludwig är Årets Kock 2020 och medlem i Svenska Kocklandslaget. Vi frågade och här är svaret.
Läs mer
I spåren av pandemin är svenskt och hög kvalitet viktigt på julbordet, visar Livsmedelsföretagen julmatsundersökning. Hur viktig är skinkan och vem vill vi se som gäst?
Läs mer
Inför Kanelbullens dag går ugnarna varma i Findus bageri där det bakas 23000 bullar i timmen. Läs mer om Sveriges mest sålda frysta kanelbulle – en svensk klassiker!
Läs mer
Även om påsken blir annorlunda för många i år är det en utmärkt högtid att njuta av svenska råvaror och livsmedel och fylla vaser och krukor med blommor och växter Från Sverige.
Läs mer
Svenskarnas julmatsvanor förändras om än långsamt, visar Livsmedelsföretagens stora julundersökning. Julskinkan är fortfarande i topp följd av sill och Janssons frestelse.
Läs mer