Tre entusiaster tipsar om sina favorittomater
Vilka tomater är godast? Sommelier Mischa Billing, kocken Titti Qvarnström och tomatodlarna Thorbjörn och Caroline Anderssons tipsar om sina svenska favoriter.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Vilka tomater är godast? Sommelier Mischa Billing, kocken Titti Qvarnström och tomatodlarna Thorbjörn och Caroline Anderssons tipsar om sina svenska favoriter.
Läs mer
Linn och Marion bakom Garba on tour gjorde en pop up-servering med fem tomaträtter på Från Sveriges tomatträff för att hylla de svenska tomaterna.
Läs mer
Se krögaren Fredrik Erikssons tomatbonanza i TV4 Nyhetsmorgon där han bjuder på härliga rätter lagade med olika sorters nyskördade svenska tomater.
Läs mer
LRFs VD Anders Källström lyfter många positiva trender för Sveriges landsbygd. ”Det finns företagande som väntar på duktiga entreprenörer”. Idag är varannan tugga svensk.
Läs mer
87% av svenskarna har stort förtroende för den svenska livsmedelsindustrin och 81% anser att svensk mat och dryck håller hög kvalitet, visar Livsmedelsföretagens undersökning.
Läs mer
Se filmen som beskriver kriterierna bakom märket Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige. Odlat eller fött och uppfött, förädlat, förpackat och kontrollerat i Sverige.
Läs mer och se filmen