
Hälsingestintan – svenska mervärden sedan 90-talet
Britt-Marie Stegs på Hälsingestintan har jobbat länge med svenska mervärden. Det som nu är självklart för många – att äta svenskt kött och närodlat – var inte alls självklart på 90-talet.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Britt-Marie Stegs på Hälsingestintan har jobbat länge med svenska mervärden. Det som nu är självklart för många – att äta svenskt kött och närodlat – var inte alls självklart på 90-talet.
Läs mer
Avsnitt 12. Markus Aujalay visar hur man gör perfekt tortellini – hur ska det gå när kockarna ska göra sin egen? Kött från Sverige – stolt huvudsponsor av Sveriges mästerkock.
Läs mer
Grattis Sorunda Korvfabrik som vann titeln Årets Smakutvecklare på White Guide-galan igår! Att det är svenskt kött i korven är en självklarhet, märkt med Kött från Sverige.
Läs mer
Avsnitt 11. Nu bär det av till Dubai för nya utmaningar i Sveriges mästerkock. Stämningen blir lyrisk stämning av den glada nyheten. Kött från Sverige – stolt huvudsponsor.
Läs mer
– Leksands knäckebröd är svenskt rakt igenom och det vill vi berätta med märkningen Från Sverige, säger Annika Sund, som själv är sjätte generationen i det anrika familjeföretaget.
Läs mer
Avsnitt 10. Det är inte helt lätt för kockarna att hänga med i Mischas champagneprovning i Sveriges mästerkock. Hur ska det gå för dem i veckans utmaning?
Läs mer