
Lägg rabarber på rabarbern! Sommarkänsla & recept.
Lär dig allt om rabarber och ta till vara på vårfavoriten som ger sommarkänsla – i Fredrik Erikssons köksskola i Nyhetsmorgon blir det rabarberbonanza och annat gott.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Lär dig allt om rabarber och ta till vara på vårfavoriten som ger sommarkänsla – i Fredrik Erikssons köksskola i Nyhetsmorgon blir det rabarberbonanza och annat gott.
Läs mer
Fler och fler konsumenter efterfrågar svenskt ursprung när det går på restaurang. Märket Kött från Sverige kan användas av restauranger för att visa att deras kött och chark är svenskt.
Läs mer
På ICA tycker man det är bra att branschen enats kring en gemensam svenskmärkning. Under vecka 24 är ICA gäster på instagramkontot Från Sverige – välkomna!
Läs mer
Provlaga Garbas recept på svenska smakrika tomater skapade av de två kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström som lagar gärna mat på olika platser – pop up-servering.
Läs mer
Idag har den första upplagan av White Guide Green lanserats och årets mest hållbara matbutiker utsetts. Från Sverige var på plats och berättade om märkningen.
Läs mer
White Guide Green utsåg igår Sveriges mest hållbara matbutiker. Under dagens seminarium om hållbarhet var en programpunkter ”Svenskmärkning: vad, hur och varför?”
Läs mer
Som Team Sweden-supporter stödjer vi Sveriges kandidat Sebastian Gibrand med team inför Bocuse d´Or, världens mest prestigefyllda kocktävling.
Läs mer
Så här såg det ut på årets tomatträff i Kolskjulet på Kastellholmen den 16 maj 2018. Det blev en solig tillställning där tomatbranschen lyfte den svenska, hållbara tomaten.
Läs mer
I dagligvarukedjan Lidls sortiment märks över 50 varor med Från Sverige eller Kött från Sverige. Nästa vecka får du följa Lidl och deras märkta varor på Från Sveriges Instagram.
Läs mer