SydGrönt startar Sveriges första rödbetskokeri
Nu öppnas dörrarna till SydGrönts storsatsning: Sveriges första rödbetskokeri. Sara Berger, vd SydGrönt, svarar på 5 snabba frågor om ätfärdiga rotfrukter och framtiden.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Nu öppnas dörrarna till SydGrönts storsatsning: Sveriges första rödbetskokeri. Sara Berger, vd SydGrönt, svarar på 5 snabba frågor om ätfärdiga rotfrukter och framtiden.
Läs mer
Inför Tulpanens Dag har det storskördats i växthusen i hela Sverige.Titta efter märket Från Sverige så är det enkelt att välja svenskodlade, klimatsmarta och hållbara tulpaner!
Läs mer
På Alverbäcks Blommor är det högsäsong och tulpaner packas för fullt. Amanda Alverbäck, tredje generation i familjeföretaget gästar Från Sveriges instagram vecka 3.
Läs mer
Betalningsviljan för svenskproducerad mat har ökat markant efter sommarens torka. Det visar en undersökning som Novus genomfört under oktober på uppdrag av Landshypotek Bank.
Läs mer
Äpplet Frida fick en fin presentation när Nobelmiddagens dessert avsmakades inför tv-kamerorna. Att svenska äppelsorter allt oftare nämns med namn är en positiv utveckling.
Läs mer
En fransk klassiker i modern tappning samt hyllning till tävlingens grundare är utmaningar i årets Bocuse d’Or, Kock-VM. Svenskmärkning är stolt Team Sweden supporter.
Läs mer
Under vecka 51, fram till uppesittarkvällen, tar Scan över Från Sveriges Instagram. Årets sista gäst tillverkar passande nog en massa god julmat, inte minst skinkor.
Läs mer
Den 12 december är julstjärnans dag och intresset för klassikern i vintertid växer. Förklaringen är nya färger och snittblommor och det finns mycket inspiration att hämta.
Läs mer
Gårdsfisk är först ut med märket Från Sverige på fisk, och idag levereras de första märkta förpackningarna till handeln. Fisken kan köpas både förpackad och i fiskdisken.
Läs mer