Mycorenas Från Sverige-märkta svampprotein
Mycorena är en foodtech startup som utvecklat det omskrivna svenska svampproteinet Promyc, en ingrediens som kan ersätta eller komplettera traditionellt växtbaserade alternativ.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Mycorena är en foodtech startup som utvecklat det omskrivna svenska svampproteinet Promyc, en ingrediens som kan ersätta eller komplettera traditionellt växtbaserade alternativ.
Läs mer
Är du nyfiken på hur ni gör för att märka era råvaror, livsmedel eller växter med Från Sverige-märkningen? Då är det en bra start att läsa det här. Välkommen att ta kontakt!
Läs mer
Om det är någon som vet hur en perfekt hamburgare ska smaka så är det krögaren och köttmästaren Johan Jureskog. Under JJ Selection hittar du hans hamburgerfärs.
Läs mer
Registrera produkterna som Från Sverige-märkta i de digitala systemen, så att konsumenten kan sortera, välja ut och köpa dem när de handlar på nätet.
Läs mer
I juni är det premiär för Blomveckorna Från Sverige. Den 7-20 juni lyfter branschen svenskodlade blommor, perenner och vedartade växter, märkta med Från Sverige.
Läs mer
Första uttagningen till tävlingen Årets Kock 2021 presenterades idag på Restaurang Aira. Här är namnen på de 24 kockar som går vidare till kvaltävlingen den 15-16 juni.
Läs mer
Idag tycker fler än 4 av 10 (40%) att det är enkelt att se ursprunget, jämfört med knappt 25% när Från Sverige etablerades 2016. Det visar den nya undersökningen från Demoskop.
Läs mer
Från Sverige sponsrade med svenska råvaror till Gastronomi Sverige Commis Award, den nya kocktävlingen som riktar sig till unga kvinnliga kockar. Grattis Linnea Sandgren!
Läs mer
Tareq Taylors står bakom färdigrätterna från Maten é klar. Rätterna är lagade av kockar, de flesta innehåller över 90% svenska färska råvaror och märks med Från Sverige.
Läs mer