Nu är det högsäsong för svenskodlade tulpaner
Den 15 januari är det Tulpanens Dag och med den börjar den färgsprakande, krispiga högsäsongen för utmärkta, klimatsmarta, svenska tulpaner!
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Den 15 januari är det Tulpanens Dag och med den börjar den färgsprakande, krispiga högsäsongen för utmärkta, klimatsmarta, svenska tulpaner!
Läs mer
Tulpaner är lätta att lyckas med och kan hålla sig fina länge om du sköter om dem på rätt sätt. Här hittar du sex enkla och praktiska knep på hur du lyckas.
Läs mer
Med Från Sverige-resan fortsätter vi att ihop med tidningen Land dela inspiration och kunskap om svenska råvaror, livsmedel och växter. Under 2022 utvecklar vi konceptet.
Läs mer
Här är Gustav Leonhardts, Årets Kock 2021, recept på två nyårspizzor och tillhörande pizzasallad, gjorda på endast svenska råvaror.
Läs mer
Ska du servera oxfilé till nyårsafton? Här nedan kan du ta del av vad du ska tänka på när du väljer oxfilé och hur du tillagar den på bästa sätt.
Läs mer
Scans lufttorkade sortiment med prosciutto crudo, coppa, fänkålssalami och tryffelsalami märks med Kött från Sverige. Vi bad Eva Tiedman på HKScan Sverige berätta mer.
Läs mer
God mat och trivsamma måltider hör julen till! Vi frågade Gustav Leonhardt, Årets Kock 2021, om julmat, julfirande och tips kring julens matlagning. Svaren får du här.
Läs mer
Från Sverige utökar samarbetet med Korvfestivalen för att uppmuntra korvälskare att titta efter märkningen Kött från Sverige och Från Sverige när de väljer korv och tillbehör.
Läs mer
Visst känns det bra att veta var maten på julbordet kommer ifrån? Från Sverige-märket gör det lätt att välja svenskt. Titta efter märket när du handlar till julbordet!
Läs mer