Vildsvinsrulle Årets Rätt 2022 – Gustav Leonhardt
Idag lanseras Årets Rätt 2022 som är en vildsvinsrulle framtagen av Gustav Leonhardt, Årets Kock 2021.
Läs mer
”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.”
Idag lanseras Årets Rätt 2022 som är en vildsvinsrulle framtagen av Gustav Leonhardt, Årets Kock 2021.
Läs mer
Revision i fokus: Mando Steakhouse i Malmö är den första à la carte–restaurangen som får använda Kött Från Sverige-märkningen. Möt Johan Ryd, köksmästare och delägare.
Läs mer
Här kan du ta del av Astrid Nordins recept på plåtmat med ugnsbakade rotfrukter, grilloumi och aioli och hur det såg ut när Astrid tillagade rätten på TikTok.
Läs mer
Green Fries förädlar svensk ekologisk potatis och rapsolja till pommes frites. Här berättar Simon och Fritjof mer om idén bakom Green Fries!
Läs mer
För Leksands Knäckebröd är hållbarhet en tradition. Det senaste i hållbarhetsarbetet är att klimatavtrycket redovisas på förpackningarna. Vi bad Annika Sund berätta mer.
Läs mer
Revision i fokus: Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken. Möt Maria Skoglund som jobbar med märknings- och lagstiftningsfrågor.
Läs mer
Revision i fokus: Våffelbagaren i Kristianstad är Skandinaviens största och modernaste tillverkare av bakade glassrån. Möt Johnny Håkansson, kvalitet- och HR-chef.
Läs mer
Intresset är stort inför Från Sverige-veckorna 2022 som arrangeras vecka 38 och 39. Här är 10 tips och länk till landningssidan för Från Sverige-veckorna.
Läs mer
David Gränsman på ICA Kvantum Värtan gillar tydligheten och menar att Från Sverige-skyltningen hjälper dem att lyfta fram det sortiment de redan har idag.
Läs mer