från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Webben är ditt arbetsverktyg för märkningen

Publicerad Aktuellt Företag Nyheter för företag

För att göra det enkelt för dig att jobba med märkningen, har vi digitaliserat administrationen och kommunikationen. Allt kring ansökan till uppdateringar av produkter, stickprovskontroller och fakturering sker via webben. Därmed blir frånsverige.se både ditt arbetsverktyg och ett levande dokument med uppdaterad information och inspiration. Och om du har frågor är du naturligtvis varmt välkommen att mejla eller ringa till oss.

Till Kontakt

Relaterade inlägg

Så tar du bäst tillvara på bären i sommar

Sommaren är bärens tid! Att ta tillvara på bär kan göras på många olika sätt beroende på vilka bär du har och vad du vill använda dem till. Här har vi sammanfattat några vanliga metoder.

Producenter Foto Johan Skoglöf Swedish Wine

Sveriges största manifestation för svenskt vin

Som startskott för satsningen The Swedish Wine Tasting samlades Sveriges vinproducenter och vinexperter i juni för den första stora provningen av svenska viner. I augusti ställs de tio bästa mot utländska viner.

3 enkla tips – så hjälper du bina och andra pollinerare

En tredjedel av den mat vi äter idag behöver pollineras av olika insekter som bin, humlor och fjärilar. Här har vi samlat 3 enkla tips på vad du kan göra för att hjälpa bina och andra pollinerare.