från sverige

Tillbaka

Vem vinner Från Sverige-priset på White Guide Green?

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Vem vinner Från Sverige-priset? För första gången delar vi ut Från Sverige-priset vid White Guide Green 2020, där Sveriges mest hållbara matbutiker koras. Följ det digitala eventet och Från Sverige-priset live under White Guide Green den den 31 augusti kl 18:00 (tidigare angivet klockslag är felaktigt).

White Guide Green

”Från Sverige-priset uppmärksammar initiativ som på ett utmärkt sätt lyfter ursprungsmärkningen Från Sverige, och på så vis möter konsumenternas efterfrågan på svenska råvaror, livsmedel och växter.”

Vem vinner? Och blir det en person, en butik eller ett företag?

För första gången delar vi ut Från Sverige-priset och det görs vid White Guide Green 2020, där Sveriges mest hållbara matbutiker koras.
Följ det digitala eventet och Från Sverige-priset live den 31 augusti kl 18:00 på White Guide Green.


Mer information

Läs mer om Från Sverige-priset!

Aktuellt

Så ser svenskarnas julmatvanor ut 2020

I spåren av pandemin är svenskt och hög kvalitet viktigt på julbordet, visar Livsmedelsföretagen julmatsundersökning. Hur viktig är skinkan och vem vill vi se som gäst?

​Svenskodlad julros – vackraste växten för entrén!

Frillesås Handelsträdgård utanför Varberg levererar växter inför jul och som en av få svenska trädgårdsmästare har de julros i sortimentet, och de märks med Från Sverige.

Första kattmaten märkt med Från Sverige är här

Nu kan även våra fyrfota familjemedlemmar som är katter ha glädje av ursprungsmärkningen, för nu finns den första Från Sverige-märkta kattmaten i butikerna.