från sverige

Tillbaka

Svenskt viltbord med rådjur, lingon, svamp & örter

Publicerad Aktuellt Företag Konsument I säsong

Ett viltbord med svenskt tema är trollskt gott! Krögare Fredrik Eriksson lagar härliga rådjurswallenbergare – med svenska aromaäpplen, svamp, örter, potatis och andra höstråvaror –
och berättar om hur du bäst använder viltkött. Du får Fredriks bästa recept på rådjurswallenbergare, Jenny Alversjö får en gluten- och mjölkfri variant av biffen och Steffo styckar rådjur.

Krögare Fredrik Erikssons gör wallenbergare på rådjur med svenska råvaror i TV4 Nyhetsmorgon


Fredriks gluten- och mjölkfria rådjurswallenbergare – till receptet!

 

Aktuellt

Här är de åtta finalisterna i Årets Kock 2018!

Här är de åtta kockar som gick vidare i kvaltävlingen idag och därmed är finalister i Årets Kock 2018 den 28-29 september! Från Sverige – stolt leverantör till Årets Kock 2018.

Årets Kock – namnen på de 16 som går vidare till dag 2

Grattis säger vi till de 16 kockar som gått vidare till dag 2 i kvaltävlingen Årets Kock. Imorgon tävlar de om de 8 finalplatserna i Årets Kock 2018. Här är dagens vinnare!

Nya detaljer på Svenskt Kötts styckningsscheman

Barbequetrenden har ökat intresset för nya styckningsdetaljer på kött. På Svenskt Kötts nya styckningsscheman hittar du nyheter som spindelstek, St Louis-revben och tomahawk.