från sverige

Tillbaka

Inspirerande samarbete med UnderbaraClara

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument Nyheter för företag Press

Vi är glada att presentera vårt samarbete med UnderbaraClara, där vi tillsammans lyfter svenska råvaror och de viktiga mervärden du får på köpet när du väljer råvaror från Sverige.

Foto: Clara Lidström

Clara Lidström är en svensk skribent, författare, fotograf och stylist och bor på en gård på Västerbottens landsbygd tillsammans med sin man och tre barn. Hon driver en av Sveriges största bloggar: UnderbaraClara.

Ursprungsmärkningen Från Sverige har inlett ett samarbete med Clara där hon berättar om vikten av att köpa råvaror från Sverige och även delar med sig av ett gott recept på en ljummen vårsallad – självklart gjord på svenska råvaror.

Här kan du läsa UnderbaraClaras inlägg 

Bilder från UnderbaraClaras blogg

Aktuellt

Skylta upp med Mejeri & ost Butikspaket

Mejeri & ost Butikspaket gör det enkelt att hitta Mjölk från Sverige-märkta varor butiken! Butikspaketet kan beställas här på hemsidan precis som utvalda enstaka enheter.

Svenska grönsaker i säsong

Svenska grönsaker, frukter och bär i säsong

Passa på att äta Från Sverige-märkt när det är i säsong och nyskördat. I vår säsongsguide kan du se vilka svenska grönsaker, frukter och bär som är i säsong just nu!

White Guide Sommarsverige 2020 svemestertipsar!

Få de bästa tipsen om sommarkrogar, barer, caféer, hotell och utflyktsmål som gårdsbutiker och lokala mat- och dryckesproducenter. Från Sverige är samarbetspartner!