från sverige

Tillbaka

Inspirerande samarbete med UnderbaraClara

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument Nyheter för företag Press

Vi är glada att presentera vårt samarbete med UnderbaraClara, där vi tillsammans lyfter svenska råvaror och de viktiga mervärden du får på köpet när du väljer råvaror från Sverige.

Foto: Clara Lidström

Clara Lidström är en svensk skribent, författare, fotograf och stylist och bor på en gård på Västerbottens landsbygd tillsammans med sin man och tre barn. Hon driver en av Sveriges största bloggar: UnderbaraClara.

Ursprungsmärkningen Från Sverige har inlett ett samarbete med Clara där hon berättar om vikten av att köpa råvaror från Sverige och även delar med sig av ett gott recept på en ljummen vårsallad – självklart gjord på svenska råvaror.

Här kan du läsa UnderbaraClaras inlägg 

Bilder från UnderbaraClaras blogg

Aktuellt

Här är finalisterna för Årets Kock 2019

Efter två intensiva dagar under kvalet till Årets Kock 2019 på Restaurangakademien i Stockholm står det nu klart vilka som gått vidare att tävla i finalen i höst.

Närproducerat är viktigast enligt Matrapport 2019

Svenska folket anser att den viktigaste egenskapen är att maten är närproducerad enligt Food & Friends senaste matrapport från 2019

Vinnarna har korats i White Guide Green 2019

Den 12 juni på Bonniers Konsthall i Stockholm lanserades den andra upplagan av White Guide Green och Sveriges mest hållbara matbutiker korades.