från sverige

Tillbaka

Inspirerande samarbete med UnderbaraClara

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument Nyheter för företag Press

Vi är glada att presentera vårt samarbete med UnderbaraClara, där vi tillsammans lyfter svenska råvaror och de viktiga mervärden du får på köpet när du väljer råvaror från Sverige.

Foto: Clara Lidström

Clara Lidström är en svensk skribent, författare, fotograf och stylist och bor på en gård på Västerbottens landsbygd tillsammans med sin man och tre barn. Hon driver en av Sveriges största bloggar: UnderbaraClara.

Ursprungsmärkningen Från Sverige har inlett ett samarbete med Clara där hon berättar om vikten av att köpa råvaror från Sverige och även delar med sig av ett gott recept på en ljummen vårsallad – självklart gjord på svenska råvaror.

Här kan du läsa UnderbaraClaras inlägg 

Bilder från UnderbaraClaras blogg

Aktuellt

Prisvärdhet viktigare än lågt pris för unga vuxna

Unga vuxna sätter prisvärdhet före lågt pris, svenskt ursprung står för en tydlig kvalitetsaspekt och köpbesluten tas i butiken och mobilappar, visar en ny undersökning.

Hundägare vill ha hundmat med svenska råvaror

Familjeföretaget Magnussons hundmat var först ut med att ursprungsmärka hundmat med Från Sverige. Under vecka 4 träffar du dem på Från Sveriges instagram.

Frossa i svenska tulpaner på Tulpanens Dag!

Vem blir inte lycklig av tulpaner? Den 15 januari är det Tulpanens Dag och med den börjar den färgsprakande, krispiga högsäsongen för utmärkta, klimatsmarta, svenska tulpaner!