från sverige

Tillbaka

Högsäsongen för svenskt höstlamm börjar nu

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument

Nu är det högsäsong för det svenska höstlammet och många butiker har kampanj för att lyfta det svenska lammet. Under två veckor kommer vi och Svenskt Kött lyfta lammet i vår kommunikation. Och för att göra det enkelt för dig som vill veta mer om höstlamm, få fakta, recept och inspiration, har vi samlat vår information på ett ställe - höstlamm.se.

Höstlammen föds under våren och har betat friskt gräs ute i hagen hela sommaren. Förutom att du får ett smakrikt, ljust och mört kött när du väljer svenskt höstlamm, får du många mervärden på köpet.

Om det kan du läsa här på frånsverige.se, men även på nya höstlamm.se, där du hittar information, fakta, recept och inspiration. Sidan fylls på med ny information under de närmaste veckorna.

Läs mer på höstlamm.se

Tagga gärna dina bilder och inlägg med #höstlamm i sociala medier.


Mer information

Nu är det högsäsong för svenskt höstlamm

 

 

Aktuellt

Ostfestivalen är Sveriges största ostbricka

Den 15–17 februari dukar svenska mejerier upp smaksensationer från norr till söder på Münchenbryggeriet i Stockholm. Vi är på plats på fredagen med ost och gnuggisar.

Klimatsmart välja svensk ost istället för importerad

Ur klimatsynpunkt lönar det sig att välja närproducerat, inte minst när det gäller ost. Ta del av beräkningarna från LRF inför årets Ostfestival i Stockholm i helgen.

Svenskmärkning är en garanti även på restaurang

Svenskt Kött skrev en pressnyhet den 24 januari angående att en skåpbil med ett ton kalvkött stoppades under en poliskontroll på Öresundsbron.