från sverige

Tillbaka

Högsäsongen för svenskt höstlamm börjar nu

Publicerad Aktuellt Företag Konsument I säsong

Nu är det högsäsong för det svenska höstlammet och många butiker har kampanj för att lyfta det svenska lammet. Under två veckor kommer vi och Svenskt Kött lyfta lammet i vår kommunikation. Och för att göra det enkelt för dig som vill veta mer om höstlamm, få fakta, recept och inspiration, har vi samlat vår information på ett ställe - höstlamm.se.

Höstlammen föds under våren och har betat friskt gräs ute i hagen hela sommaren. Förutom att du får ett smakrikt, ljust och mört kött när du väljer svenskt höstlamm, får du många mervärden på köpet.

Om det kan du läsa här på frånsverige.se, men även på nya höstlamm.se, där du hittar information, fakta, recept och inspiration. Sidan fylls på med ny information under de närmaste veckorna.

Läs mer på höstlamm.se

Tagga gärna dina bilder och inlägg med #höstlamm i sociala medier.


Mer information

Nu är det högsäsong för svenskt höstlamm

 

 

Aktuellt

Kom ihåg! Ursprungsinfo, registrering och synlighet

Tre kom ihåg! Information om svenskt ursprung på förpackningen, registrera produkter i Portalen så att de kan godkännas i god tid före lanseringen och visa märket!

Nyhet för KRAV-certifierade Frukt och grönt-företag

KRAV och Svenskmärkning har utvecklat hygienregler som tillval till KRAVs regelverk som gör det möjligt för primärproducenter av frukt och grönt att märka med Från Sverige.

Massbalansberäkning vid revision – varför då ?

Alla företag som använder märkningen Från Sverige kommer få besök av en revisor för att göra en stickprovsrevision, och då görs en massbalansberäkning.