från sverige

Tillbaka

Högsäsongen för svenskt höstlamm börjar nu

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument

Nu är det högsäsong för det svenska höstlammet och många butiker har kampanj för att lyfta det svenska lammet. Under två veckor kommer vi och Svenskt Kött lyfta lammet i vår kommunikation. Och för att göra det enkelt för dig som vill veta mer om höstlamm, få fakta, recept och inspiration, har vi samlat vår information på ett ställe - höstlamm.se.

Höstlammen föds under våren och har betat friskt gräs ute i hagen hela sommaren. Förutom att du får ett smakrikt, ljust och mört kött när du väljer svenskt höstlamm, får du många mervärden på köpet.

Om det kan du läsa här på frånsverige.se, men även på nya höstlamm.se, där du hittar information, fakta, recept och inspiration. Sidan fylls på med ny information under de närmaste veckorna.

Läs mer på höstlamm.se

Tagga gärna dina bilder och inlägg med #höstlamm i sociala medier.


Mer information

Nu är det högsäsong för svenskt höstlamm

 

 

Aktuellt

Här är finalisterna för Årets Kock 2019

Efter två intensiva dagar under kvalet till Årets Kock 2019 på Restaurangakademien i Stockholm står det nu klart vilka som gått vidare att tävla i finalen i höst.

Närproducerat är viktigast enligt Matrapport 2019

Svenska folket anser att den viktigaste egenskapen är att maten är närproducerad enligt Food & Friends senaste matrapport från 2019

Vinnarna har korats i White Guide Green 2019

Den 12 juni på Bonniers Konsthall i Stockholm lanserades den andra upplagan av White Guide Green och Sveriges mest hållbara matbutiker korades.