från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Samarbetspartner med Dagligvarugalan 2019

Publicerad Aktuellt Företag

Den 19 september är det dags att hylla vinnarna på Dagligvarugalan 2019! Dagligvarugalan arrangeras i Stockholms Stadshus och ursprungsmärkningen Från Sverige är stolt samarbetspartner.

Den 19 september är det dags att hylla vinnarna på Dagligvarugalan 2019.

Nomineringen öppnar: 8/2
Biljettsläpp: 6/5
Nomineringen stänger: 24/5
Finalisterna tillkännages: 17/8
Vinnarna utses: 19/9

Dagligvarugalan – branschens stora galakväll

Dagligvarugalan är branschens stora galakväll där alla duktiga medarbetare i dagligvarubranschen runt om i landet står i fokus och får en välförtjänt plats i rampljuset. Under kvällen uppmärksammas och belönas branschens alla hjältar som i det tysta ser till att den svenska livsmedelsförsörjningen fungerar och att konsumenterna både inspireras till stordåd i köket och middagsbordet. Dagligvarugala arrangeras av branschtidningen Fri Köpenskap.


Mer information

Dagligvarugalan

FriKöpenskap

Dagligvarugalans middag 2018 med råvaror Från Sverige 

Relaterade inlägg

Så tar du bäst tillvara på bären i sommar

Sommaren är bärens tid! Att ta tillvara på bär kan göras på många olika sätt beroende på vilka bär du har och vad du vill använda dem till. Här har vi sammanfattat några vanliga metoder.

Producenter Foto Johan Skoglöf Swedish Wine

Sveriges största manifestation för svenskt vin

Som startskott för satsningen The Swedish Wine Tasting samlades Sveriges vinproducenter och vinexperter i juni för den första stora provningen av svenska viner. I augusti ställs de tio bästa mot utländska viner.

3 enkla tips – så hjälper du bina och andra pollinerare

En tredjedel av den mat vi äter idag behöver pollineras av olika insekter som bin, humlor och fjärilar. Här har vi samlat 3 enkla tips på vad du kan göra för att hjälpa bina och andra pollinerare.