från sverige

Tillbaka

Samarbetspartner med Dagligvarugalan 2019

Publicerad Aktuellt Företag

Den 19 september är det dags att hylla vinnarna på Dagligvarugalan 2019! Dagligvarugalan arrangeras i Stockholms Stadshus och ursprungsmärkningen Från Sverige är stolt samarbetspartner.

Den 19 september är det dags att hylla vinnarna på Dagligvarugalan 2019.

Nomineringen öppnar: 8/2
Biljettsläpp: 6/5
Nomineringen stänger: 24/5
Finalisterna tillkännages: 17/8
Vinnarna utses: 19/9

Dagligvarugalan – branschens stora galakväll

Dagligvarugalan är branschens stora galakväll där alla duktiga medarbetare i dagligvarubranschen runt om i landet står i fokus och får en välförtjänt plats i rampljuset. Under kvällen uppmärksammas och belönas branschens alla hjältar som i det tysta ser till att den svenska livsmedelsförsörjningen fungerar och att konsumenterna både inspireras till stordåd i köket och middagsbordet. Dagligvarugala arrangeras av branschtidningen Fri Köpenskap.


Mer information

Dagligvarugalan

FriKöpenskap

Dagligvarugalans middag 2018 med råvaror Från Sverige 

Aktuellt

4 tips om hur du lyckas med dina pelargoner

Pelargonen är en av Sveriges mest populära prydnadsväxter – den är lättskött och vacker. Här delar vi med oss om enkla tips som gör det lätt att lyckas!

Hållbarhet tema för Årets Kockelev 2019

Den 6-7 maj arrangerades tävlingen Årets Kockelev & Årets Kockelever på Gamla Riksarkivet, Stockholm. En tävling för gymnasielever med gastronomiskt intresse.

Titta efter märket Från Sverige när du ska grilla

Värmen kommer till Sverige och med den är grillandet i full gång. Se till att #grillasvenskt med kött, grönsaker och tillbehör från Sverige.