från sverige

Tillbaka

Skylta upp med Mejeri & ost Butikspaket

Publicerad Företag Portalen

Gör det enkelt att hitta Mjölk från Sverige-märkta varor butiken! Mjölken till kaffet, grädden till jordgubbstårtan, glassen till efterrätt, ost och smör och andra mejeriprodukter till frukost och goda såser. Nu kan du beställa Mejeri & ost Butikspaket till din butik eller sätta upp enheter vid dina produkter i butiken.

För att tydligt visa vägen till mejerivaror och ost med märkningen Mjölk från Sverige har vi satt samman Mejeri &ost Butikspaket för din butik. Med det kan du skylta upp butikens avdelningar så att det är enkelt för kunden att se ursprunget och göra ett medvetet val.
Som företag kan du beställa den eller de enheter du tycker passar dina Mjölk från Sverige-märkta produkter, så att din säljkår kan sätta upp dem intill produkterna. Motsvarande finns för Från Sverige-märket.

Mejeri & ost Butikspaket med Mjölk från Sverige-märket innehåller: 

  • Rund utstickare: 25 st. 
  • Hyllkantsetikett: 20 st
  • Hylletikett: 8 st
  • Dekal Kyl&frys: 4 st 
  • Kriterieskylt A5: 4 st
  • Beställningsbroschyr — tips och inspiration
  • Följebrev — inspiration och anvisningar

Beställ Mejeri & ost Butikspaket här


Komplettera med Från Sverige och Kött från Sverige

Du kan beställa tilläggsmaterial, sätta ihop ditt eget paket eller välja till Lilla ButikspaketetStora Butikspaketet och Odlat & växter Butikspaket med Från Sverige-märket eller Kött & chark Butikspaket med Kött från Sverige-märket.


Tre märken, samma kriterier — titta efter märket!

De tre märkena Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige har samma kriterier. Butiksmaterialet sätts intill märkta produkter och har med raden ”Titta efter märket!” för att vara flexibelt att använda i butik om varor flyttas om.
Material med märket Från Sverige kan användas på alla råvaror, livsmedel och växter, Kött från Sverige används vid kött och charkuterier och Mjölk från Sverige vid mejerivaror och ost.

Butiksmaterialet är kostnadsfritt, expeditionsavgift på 35 kr och frakt tillkommer.


Mer information

Om Från Sveriges nya butiksmaterial som visar vägen i butiken
Läs mer på Kommunicera & inspirera och Så använder du märket i butiken

Beställ & ladda ned skyltar, information, broschyrer:
Beställ material 
Ladda ned pdfer 

Några av enheterna i Mejeri & ost Butikspaket

 

Aktuellt

Utmärkt fisk från Gårdsfisk

Gårdsfisk märker sin fisk med Från Sverige och nu hittar du tre nyheter i butiken: färs och ryggbit av Gårdsclarias och filé av Rödstrimma. Och kanske lite rökt till jul?

Därför ska du titta efter Från Sverige-märket

Visst känns det bra att veta var maten kommer ifrån? Från Sverige-märket gör det enkelt för dig att välja svenska råvaror, livsmedel och växter när du handlar.

Så ser svenskarnas julmatvanor ut 2020

I spåren av pandemin är svenskt och hög kvalitet viktigt på julbordet, visar Livsmedelsföretagen julmatsundersökning. Hur viktig är skinkan och vem vill vi se som gäst?