från sverige

Tillbaka

Skylta upp med Kött & chark Butikspaket

Publicerad Företag Nyheter för företag

Så här i grilltider passar det extra bra att förtydliga det svenska ursprunget på charkuterier och kött. Nu kan du beställa Kött & chark Butikspaket till din butik från vår hemsida.

Kött & chark Butikspaket

För att tydligt visa vägen till kött och chark med märkningen Kött från Sverige har vi satt samman Kött & Chark Butikspaket för din butik. Med det kan du skylta upp butikens kött- och charkavdelning så att det är enkelt för kunden att se ursprunget och göra ett medvetet val.
Som företag kan du beställa den eller de enheter du tycker passar dina Kött från Sverige-märkta produkter, så att din säljkår kan sätta upp dem intill produkterna.

Kött & chark Butikspaket med Kött från Sverige-märket innehåller: 

  • Rund utstickare: 25 st. 
  • Hyllkantsetikett: 20 st
  • Hylletikett: 8 st
  • Dekal Kyl&frys: 4 st 
  • Kriterieskylt A5: 4 st
  • Beställningsbroschyr — tips och inspiration
  • Följebrev — inspiration och anvisningar

Beställ Kött & chark Butikspaket här


Komplettera med Från Sverige och Mjölk från Sverige

Du kan beställa tilläggsmaterial, sätta ihop ditt eget paket eller välja till Lilla Butikspaketet, Stora Butikspaketet och Odlat & växter Butikspaket med Från Sverige-märket eller Mejeri & ost Butikspaket med Mjölk från Sverige-märket.


Tre märken, samma kriterier — titta efter märket!

De tre märkena Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige har samma kriterier. Butiksmaterialet sätts intill märkta produkter och har med raden ”Titta efter märket!” för att vara flexibelt att använda i butik om varor flyttas om.
Butiksmaterial med märket Från Sverige kan användas på alla råvaror, livsmedel och växter, Kött från Sverige används vid kött och charkuterier och Mjölk från Sverige vid mejerivaror och ost.

Butiksmaterialet är kostnadsfritt, expeditionsavgift på 35 kr och frakt tillkommer.


Mer information

Om Från Sveriges nya butiksmaterial som visar vägen i butiken

Beställ & ladda ned skyltar, information, broschyrer:
Beställ material 
Ladda ned pdfer 

Några av enheterna i Kött & Chark Butikspaket

Rund_utstickare_vit_kött

Hyllkantsetikett_vit_KöttfrånSverige

Kriterieskylt_A5

Aktuellt

Matproducenten – den nya hjälten! Årets Kock Talks.

Covid19 har synliggjort hur sårbara vi är som land. Konsumenter och restauranggäster vill äta mat med svenskt ursprung, samtidigt kämpar svenska bönder för sin egen överlevnad.

Gabriel toppar med 3 rätters på svenska råvaror!

I det fjärde och sista avsnittet av serien Från Sverige avslutar Gabriel Jonsson, Sveriges mästerkock 2019, med en trerätters på utmärkta svenska råvaror. Här är recepten!

Årets Kock 2020 Från Sverige

Fullmatade digitala Årets Kock Veckan börjar nu!

I år är Årets Kock ett digitalt event. Se den spännande finalen livesänd den 17 september, inspireras av Årets Kock Talks, Årets Kock Podden hela vecka tills dess.