från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Har du beställt material till Från Sverige-veckorna?

Publicerad Företag Nyheter för företag

Du kan fortfarande beställa butiksmaterial till Från Sverige-veckorna för att skylta upp dina varor eller butik. Med Från Sveriges butiksmaterial är det enklare för konsumenten att hitta dem i butik.

Under Från Sverige-veckorna 38 och 39 — 20 september till 3 oktober — gör märkesanvändande företag, kedjor och dagligvaruhandeln gemensam sak för att tydligt exponera ursprungsmärkta varor för att hjälpa kunderna att hitta och välja det de efterfrågar. Om ni ännu inte har beställt butiksmaterial så är det hög tid att göra det.

Beställ butiksmaterial!

På sidan Beställ & ladda ned kan du beställa tryckt butiksmaterial och ladda ned pdfer för utskrift. Butiksmaterialet kan sitta uppe i butik året runt, det finns även kampanjmaterial som pallsvep och skyltar som passar extra bra under Från Sverige-veckorna. Kombinera det gärna med erbjudanden, samkampanjer och eget framtaget material. Beställ & ladda ned

Digitalt material

Du kan ladda ned digitalt material och filmer att använda som de är, eller för att kombinera med ert eget framtagna digitala material. Fler enheter kommer, här ser du vad du har tillgång till redan idag. Digitalt material Från Sverige
Ladda ned inspirationsbladet som pdf för butiksskyltningen.

Butiksmaterial med Från Sverige-märket och KRAV

För ekologiska produkter som bär både Från Sverige-märket och KRAV-märket finns ett nytt butiksmaterial. Sortera på KRAV så ser du enheterna. Från Sverige och KRAV
I inspirationsbladet kan du läsa mer, ladda gärna ned som pdf.


Se Från Sverige-veckornas införsäljningsfilm i två versioner, där konsumenter och representanter från dagligvaruhandeln intervjuas. Det finns en kort och en lång version, passar både företag och butiker och kan användas i olika sammanhang och möten.

Kortversion av filmen

Hela filmen med fler argument och intervjuer ser du här ser du här


Läs mer om Från Sverige-veckorna här


Mer information

Har du frågor om Från Sverige-veckorna och butiksmaterialet, eller vill beställa större mängder butiksmaterial, mejlar du [email protected]

Låt Från Sverige-märkningen jobba i kommunikationen!

Så använder du Från Sverige-märket i butiken

Relaterade inlägg

kiviks musteri

Nu är det skördetid på Kiviks Musteri!

Skördetiden är i full gång i Kivik! Vi bad XXX berätta om hur skörden går till, produkterna och varför Från Sverige-märkningen är viktig.

Kött och charkuterier — Från Sverige-veckorna

Vi bad Nybergs Deli, Jakobsdals Charkuteri och Scan, som använder Kött från Sverige-märket på kött och chark, berätta vad de gör i butikerna under Från Sverige-veckorna.

Bröd, mjöl, gryn & granola — Från Sverige-veckorna

Vi frågade Polarbröd & Korvbrödsbagaren, Frebaco, Leksands knäckebröd och Lantmännen som använder Från Sverige vad de gör under Från Sverige-veckorna.