från sverige

Tillbaka

Från Sverige-veckorna 2021 — save the date!

Publicerad Aktuellt Företag Nyheter för företag

Efter förra årets lyckade pilot med Från Sverige-veckan har vi i år förlängt butiksaktiviteten till två veckor. Boka in vecka 38 och 39 — måndag 20 september till söndag 3 oktober — då vi tillsammans lyfter märket och hjälper konsumenterna att välja svenskt när de handlar i butiken!

Tack vare ett härligt engagemang med bred uppslutning från alla parter blev pilotveckan 2020 en succé. I utvärderingarna konstaterade vi glädjande nog intresse för att skapa en återkommande aktivitet, vilket vi nu gör. I år har vi längre framförhållning, vilket underlättar för planering av aktiviteter, kunderbjudanden, samexponeringar, genomförande i butiker och kommunikation.

Vi ska nu sätta samman en mindre projektgrupp för Från Sverige-veckorna — vill du vara med eller har du någon medarbetare som borde vara med, mejla snarast till oss. Det gäller även andra personer i er organisation som ska vara uppdaterade eller delaktiga, mejla gärna namn, kontaktuppgifter och ansvarsområde.

Kontaktpersoner

Lotta Hovhammar, kommunikationsansvarig: [email protected]
Ulrika Ekström, vd Svenskmärkning: [email protected]

Vi återkommer inom kort med mer information!
Välkommen att delta!

Här kan du läsa mer om vad vi bjöd in till Från Sverige-pilotvecka 2020.

Aktuellt

Från Sverige och KRAV underlättar för konsument

Från Sverige och KRAV har startat ett samarbete för att göra det enklare för konsumenten att välja KRAV-produkter med svenskt ursprung, märkta med Från Sverige.

Utmärkta betor i alla färger och former

Det finns svenskodlade färgglada betor i butikerna året runt. Vackert röda, gula, vita, polkarandiga — och så de goda genvägarna med förkokta och inlagda!

svensk grillost

Fontana lanserar grillost av norrländsk mjölk

Välkomna till Från Sverige-märkningen säger vi till Fontana som nu möter konsumenternas efterfrågan genom att lansera en grillost gjord på svensk mjölk från norrländska gårdar.