från sverige

”Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. I varor med flera ingredienser är kött, mjölk, ägg, fågel, skaldjur och fisk alltid utan undantag Från Sverige.” 

Tillbaka

Följ finalisterna i Årets Kock i sommar

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Under sommaren kommer de åtta finalisterna i Årets Kock 2021 göra take over på Årets Kocks sociala medier under en vecka var. Det är ett utmärkt tillfälle att lära känna dem — se receptfilmerna, lyssna till podden, följ dem under deras vecka. Vem är du mest nyfiken på? Här ser du vem som porträtteras vilken vecka!


Följ Årets Kock-finalisterna under sommaren!

Under sommaren kommer finalisterna i Årets Kock 2021 göra take over på Årets Kocks sociala medier.
Varje vecka kommer Årets Kock  lägga ut en film med ett personporträtt, ett poddavsnitt och en intervju på sin hemsida och det kommer även finnas finalisternas personliga inlägg och bilder.
Årets Kock har också tagit fram trevliga receptfilmer på olika sommartips som Aftonbladet kommer att skriva om i samband med intervjuer med resp finalist — så håll ögonen öppna även där!

Årets Kock intervjuer på hemsidan

Årets Kock Facebook

Årets Kock Instagram

Årets Kock podden med finalisterna

 


Intervjuer med årets finalister i Årets Kock 2021!

Följ dem på Årets Kocks hemsida och sociala medier.

  • Martin Karlsson vecka 26 — självlärd som kock och som egentligen är trummisen som tröttnade på turnélivet och valde att satsa på köket istället.

  • Anders Isaksson vecka 27

  • Louise Johansson vecka 28

  • Gustav Leonhardt vecka 29

  • Christian Siberg vecka 30

  • William Brittsjö vecka 31

  • Luqaz Ottosson vecka 32

  • Henric Herbertsson vecka 33


Relaterade inlägg

Bröd, mjöl, gryn & granola — Från Sverige-veckorna

Vi frågade Polarbröd & Korvbrödsbagaren, Frebaco, Leksands knäckebröd och Lantmännen som använder Från Sverige vad de gör under Från Sverige-veckorna.

Frukt, grönt & växtbaserat — Från Sverige-veckorna

Vi frågade företag som märker frukt, grönt och växtbaserat vad de gör i butikerna under Från Sverige-veckorna. Så här svarade Svegro, Äppelriket och Färsodlarna!

Mäster Grön Elmia

Elmia Garden — mässan för trädgårdsbranschen

Elmia Garden är för dig som jobbar inom trädgårdsbranschen. Möt Mäster Grön, Blomsterfrämjandet, LRF. Vi ses i Svenska Plantskolors & Prydnadsväxtodlares monter.