från sverige

Tillbaka

Dagligvarugalan — nominera branschens hjältar!

Publicerad Aktuellt Företag Konsument Nyheter för företag

Dagligvarugalan är branschens stora galakväll där alla duktiga medarbetare i dagligvarubranschen runt om i landet står i fokus. Ursprungsmärkningen Från Sverige är stolt samarbetspartner och även detta år har vi glädjen att presentera en utmärkt galamiddag tillagad av svenska råvaror. Var med och utse årets finalister — nomineringen har nu öppnat och du vet väl att du kan nominera den verksamhet du själv är verksam i?

Dagligvarugalan 2020

Dagligvarugalan är den stora galakvällen för dagligvarubranschen där alla duktiga medarbetare runt om i landet står i fokus och får en välförtjänt plats i rampljuset. Under kvällen uppmärksammas och belönas branschens alla hjältar som i det tysta ser till att den svenska livsmedelsförsörjningen fungerar och att konsumenterna både inspireras till stordåd i köket och middagsbordet.

Galamiddag tillagad av utmärkta råvaror Från Sverige

När Blå Hallen i Stockholms Stadshus fylls av Dagligvarugalans finalister den 8 oktober 2020 har Från Sverige-märkningen ännu en gång glädjen att som stolt partner presentera galamenyn tillagad av svenska råvaror, laddade med svenska mervärden.

Menyn är även i år komponerad av Fredrik Eriksson, krögare på Nationalmuseum och Långbro Värdshus, tillsammans med Gunnar Eriksson, köksmästare på Stockholms Stadshus. Vad finalisterna serveras under galakvällen? Det avslöjar vi i september!

– Det är ett fint tillfälle att visa finalisterna bredden av svenska råvaror i detta festliga sammanhang. I vardagen är butiksmedarbetarna vana att se ursprungsmärket Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige, säger Maria Forshufvud, vd Svenskmärkning AB.

Nomineringen till Dagligvarugalan har öppnat!

Nomineringen har nu öppnat och du vet väl att du kan nominera den verksamhet du själv är verksam i? Till Dagligvarugalans nominering 2020

 


Mer information

Läs mer om Dagligvarugalan här
Dagligvarugalan arrangeras av branschtidningen Fri Köpenskap
Från Sverige: Dagligvarugalans meny 2019

Från Sverige-märkning i butik och på restaurang
Ursprungsmärkningarna Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige betyder att varan är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige.

Publicerat 2020 02 18

Aktuellt

Skylta upp med Mejeri & ost Butikspaket

Mejeri & ost Butikspaket gör det enkelt att hitta Mjölk från Sverige-märkta varor butiken! Butikspaketet kan beställas här på hemsidan precis som utvalda enstaka enheter.

Svenska grönsaker i säsong

Svenska grönsaker, frukter och bär i säsong

Passa på att äta Från Sverige-märkt när det är i säsong och nyskördat. I vår säsongsguide kan du se vilka svenska grönsaker, frukter och bär som är i säsong just nu!

White Guide Sommarsverige 2020 svemestertipsar!

Få de bästa tipsen om sommarkrogar, barer, caféer, hotell och utflyktsmål som gårdsbutiker och lokala mat- och dryckesproducenter. Från Sverige är samarbetspartner!