från sverige

Tillbaka

Beställ och ladda ner material i vår webbutik!

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Nu kan du enkelt beställa broschyrer, butiksmaterial och informationsmaterial om ursprungsmärkningen Från Sverige på sidan Butik & ladda ner. Det finns även pdfer som du kan sprida eller printa själv.

I Butik & ladda ner finns material som du kan beställa eller ladda ner för att använda i butik, vid mässor, event eller andra tillfällen när du vill informera dig själv eller andra om den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige.

Allt eftersom kommer vi ladda upp mer material, framför allt butiksmaterial. Här vill vi gärna få tips om budskap och format.

Trycksakerna är gratis upp till 100 ex, förutom att det tas ut en avgift för expeditionsavgift och frakt som faktureras i efterskott när du beställer trycksaker.

För större beställningar, eller om du är intresserad av andra versioner av exempelvis butiksmaterial och flyers, kontaktar du oss på [email protected]

Här hittar du Butik & ladda ner 


Nu finns MyNewsdesk på frånsverige.se

Vill du ta del av pressmeddelanden och nyheter och ladda ned bilder? Vi har länkat MyNewsdesk till frånsverige.se. Gå in under Press så kommer du dit direkt. Följ oss gärna!

Till MyNewsdesk

Aktuellt

Här är finalisterna i Dagligvarugalan 2019!

Efter flera månaders juryarbete har nu finalisterna utsetts i Dagligvarugalan, branschens stora årliga prisgala.

Svensk produktion måste öka

IPCC-rapporten har startat allvarlig diskussion. Det är dock viktigt att belysa hur duktiga svenska bönder är på hållbar produktion av livsmedel.

Gårdsfisk från Sverige

Ungefär 75% av fisken vi äter i Sverige är importerad – det vill Gårdsfisk ändra på.
Deras vision är att producera världens mest hållbara fisk och de var först ut med ursprungsmärket Från Sverige på fisk