från sverige

Tillbaka

Beställ och ladda ner material i vår webbutik!

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Nu kan du enkelt beställa broschyrer, butiksmaterial och informationsmaterial om ursprungsmärkningen Från Sverige på sidan Butik & ladda ner. Det finns även pdfer som du kan sprida eller printa själv.

I Butik & ladda ner finns material som du kan beställa eller ladda ner för att använda i butik, vid mässor, event eller andra tillfällen när du vill informera dig själv eller andra om den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige.

Allt eftersom kommer vi ladda upp mer material, framför allt butiksmaterial. Här vill vi gärna få tips om budskap och format.

Trycksakerna är gratis upp till 100 ex, förutom att det tas ut en avgift för expeditionsavgift och frakt som faktureras i efterskott när du beställer trycksaker.

För större beställningar, eller om du är intresserad av andra versioner av exempelvis butiksmaterial och flyers, kontaktar du oss på [email protected]

Här hittar du Butik & ladda ner 


Nu finns MyNewsdesk på frånsverige.se

Vill du ta del av pressmeddelanden och nyheter och ladda ned bilder? Vi har länkat MyNewsdesk till frånsverige.se. Gå in under Press så kommer du dit direkt. Följ oss gärna!

Till MyNewsdesk

Aktuellt

”Speciellt roligt att skylta upp frukt & grönt”

Butiken har ordet! Ida Karlsson, butikschef för ICA Kvantum Vallentuna, har utvärderat Från Sveriges nya skyltmaterial och menar att det passar jättebra i butiken.

”Ju fler skyltar med märkningen, desto bättre.”

Butiken har ordet! Markus Wahlgren, stormarknadschef Stora Coop i Visby på Gotland har utvärderat Från Sveriges nya skyltmaterial i butiken.

Nytt butiksmaterial visar vägen till Från Sverige

Under våren har vi utvecklat och testat ett nytt butiksmaterial för Från Sverige som gör det ännu enklare att hitta Från Sverige-märkta varor i butiken. Nu är det här!