från sverige

Tillbaka

Beställ och ladda ner material i vår webbutik!

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Nu kan du enkelt beställa broschyrer, butiksmaterial och informationsmaterial om ursprungsmärkningen Från Sverige på sidan Butik & ladda ner. Det finns även pdfer som du kan sprida eller printa själv.

I Butik & ladda ner finns material som du kan beställa eller ladda ner för att använda i butik, vid mässor, event eller andra tillfällen när du vill informera dig själv eller andra om den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige, Kött från Sverige och Mjölk från Sverige.

Allt eftersom kommer vi ladda upp mer material, framför allt butiksmaterial. Här vill vi gärna få tips om budskap och format.

Trycksakerna är gratis upp till 100 ex, förutom att det tas ut en avgift för expeditionsavgift och frakt som faktureras i efterskott när du beställer trycksaker.

För större beställningar, eller om du är intresserad av andra versioner av exempelvis butiksmaterial och flyers, kontaktar du oss på [email protected]

Här hittar du Butik & ladda ner 


Nu finns MyNewsdesk på frånsverige.se

Vill du ta del av pressmeddelanden och nyheter och ladda ned bilder? Vi har länkat MyNewsdesk till frånsverige.se. Gå in under Press så kommer du dit direkt. Följ oss gärna!

Till MyNewsdesk

Aktuellt

Här är finalisterna för Årets Kock 2019

Efter två intensiva dagar under kvalet till Årets Kock 2019 på Restaurangakademien i Stockholm står det nu klart vilka som gått vidare att tävla i finalen i höst.

Närproducerat är viktigast enligt Matrapport 2019

Svenska folket anser att den viktigaste egenskapen är att maten är närproducerad enligt Food & Friends senaste matrapport från 2019

Vinnarna har korats i White Guide Green 2019

Den 12 juni på Bonniers Konsthall i Stockholm lanserades den andra upplagan av White Guide Green och Sveriges mest hållbara matbutiker korades.