från sverige

Tillbaka

Årets Kock – mat, mingel och människor

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Finalen i Årets Kock 2019 bjöd på två intensiva tävlingsdagar med svenska råvaror i fokus. Vi var på plats tillsammans med Svenskt Kött och LRF under de två roliga och spännande dagarna - tack för alla trevliga möten!

Tack för alla trevliga möten under Årets Kock 2019!

Det var fullt hus i montern Från Sverige hade tillsammans med LRF och Svenskt Kött. Vårt huvudtema var ursprungsmärkning på restaurang och svenska råvaror på menyn. Klas Lindberg, Årets Kock 2012, stod för härlig fingerfood lockade många till provsmakning (länk till recepten längre ned) och youtubern Johan “Matgeek” Hedberg bjöd in gäster till direktsändning med fokus korv tillsammans med Svenskt Kött under fredagen. En trappa upp i äppellunden bjöd Äppelriket Österlen på smakrika svenska äpplen och must.

Hoppas du hade lika roligt som vi!


Mer information

Träffa Från Sverige under Årets Kock 2019

Nu är vi på plats på Årets Kock 2019

Klas Lindbergs fingerfood för Från Sverige under Årets Kock 2019

 

 

 

 

Aktuellt

Unga vuxna rekordhög kännedom om märket

Unga vuxna: Rekordhög kännedom för Från Sverige

Hela 92% av unga vuxna, i åldern 18-35 år, känner till ursprungsmärkningen Från Sverige. Det är glädjande siffror för svensk livsmedelsindustri, handel, bönder och odlare.

Upprop för svenskt! 3 frågor till Fredrik Eriksson

Vi ställde tre frågor till Fredrik Eriksson, krögare, om samarbetet mellan svenska restaurangbranschen, dess grossister och företagen inom den gröna näringen.

ÅretsPelargon2020

Årets Pelargon 2020 – Tango Deep Rose With Eye

Årets Pelargon 2020 är en bedårande enkelblommande pelargon i intensiva färger som köps i de garden center, blomsterbutiker och i butiker online som säljer Årets Pelargon.