Årets Kock – mat, mingel och människor
Finalen i Årets Kock 2019 bjöd på två intensiva tävlingsdagar med svenska råvaror i fokus. Vi var på plats tillsammans med Svenskt Kött och LRF under de två roliga och spännande dagarna - tack för alla trevliga möten!
Tack för alla trevliga möten under Årets Kock 2019!
Det var fullt hus i montern Från Sverige hade tillsammans med LRF och Svenskt Kött. Vårt huvudtema var ursprungsmärkning på restaurang och svenska råvaror på menyn. Klas Lindberg, Årets Kock 2012, stod för härlig fingerfood lockade många till provsmakning (länk till recepten längre ned) och youtubern Johan “Matgeek” Hedberg bjöd in gäster till direktsändning med fokus korv tillsammans med Svenskt Kött under fredagen. En trappa upp i äppellunden bjöd Äppelriket Österlen på smakrika svenska äpplen och must.
Hoppas du hade lika roligt som vi!
Mer information
Träffa Från Sverige under Årets Kock 2019
Nu är vi på plats på Årets Kock 2019
Klas Lindbergs fingerfood för Från Sverige under Årets Kock 2019