från sverige

Tillbaka

Årets Kock – mat, mingel och människor

Publicerad Aktuellt Företag Konsument

Finalen i Årets Kock 2019 bjöd på två intensiva tävlingsdagar med svenska råvaror i fokus. Vi var på plats tillsammans med Svenskt Kött och LRF under de två roliga och spännande dagarna - tack för alla trevliga möten!

Tack för alla trevliga möten under Årets Kock 2019!

Det var fullt hus i montern Från Sverige hade tillsammans med LRF och Svenskt Kött. Vårt huvudtema var ursprungsmärkning på restaurang och svenska råvaror på menyn. Klas Lindberg, Årets Kock 2012, stod för härlig fingerfood lockade många till provsmakning (länk till recepten längre ned) och youtubern Johan “Matgeek” Hedberg bjöd in gäster till direktsändning med fokus korv tillsammans med Svenskt Kött under fredagen. En trappa upp i äppellunden bjöd Äppelriket Österlen på smakrika svenska äpplen och must.

Hoppas du hade lika roligt som vi!


Mer information

Träffa Från Sverige under Årets Kock 2019

Nu är vi på plats på Årets Kock 2019

Klas Lindbergs fingerfood för Från Sverige under Årets Kock 2019

 

 

 

 

Aktuellt

Så stöttar du restauranger, caféer och serveringar

Restriktionerna under coronapandemin slår hårt mot hela restaurangbranschen, både små och stora verksamheter drabbas. Så kan du stötta dem — varje lunch, middag och fika räknas!

Maximera livslängden för dina tulpaner

Tulpaner är lätta att lyckas med och kan hålla sig fina länge om du sköter om dem på rätt sätt. Här kommer fem enkla och praktiska tips på hur du lyckas.

Ernst har en livslång vänskap med tulpaner

Blomsterfrämjandet har träffat inredaren och tv-profilen Ernst Kirchsteiger som ger sin syn på hur tulpaner, glädje och inredning hänger ihop inför Tulpanens Dag den 15 januari.