från sverige

Tillbaka

4 tips om hur du lyckas med dina pelargoner

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument

Pelargonen är en av Sveriges mest populära prydnadsväxter. Den är lättskött och finns i mängder av olika sorter och färger. Här delar vi med oss om enkla tips som gör det lätt att lyckas!

Pelargonen är relativt lätt att lyckas med, med lite tid och omtanke blommar den länge. Pelargonsläktet har en enorm mångfald och det har blivit populärt att byta sticklingar med varandra och upptäcka nya sorter.
Titta efter märket Från Sverige när du köper din pelargon – så vet du att den är svenskodlad, vilket gör att den håller länge och haft kort transport till butikerna vilket är bättre för miljön.

Se videon nedan för snabba tips till hur du lyckas ta hand om din pelargon:

 


För mer information om pelargoner och växter besök gärna Blomsterfrämjandet och Mäster Grön

Aktuellt

Nytt butiksmaterial visar vägen till Från Sverige

Under våren har vi utvecklat och testat ett nytt butiksmaterial för Från Sverige som gör det ännu enklare att hitta Från Sverige-märkta varor i butiken. Nu är det här!

Ljuvlig blåbärsdessert av Martin Moses, Årets Kock

Vad sägs om rårörda blåbär med blåbärsmousse, smörstekt bovetekaka och vispad gryngrädde efter recept av Martin Moses, Årets Kock 2019? Vi säger mums!

Nya styrelseledamöter till Svenskmärkning AB

I Svenskmärknings styrelse invaldes två nya styrelseledamöter. I styrelsen sitter representanter från de tre ägarna LRF, Svensk Dagligvaruhandel och Livsmedelsföretagen.