från sverige

Tillbaka

4 tips om hur du lyckas med dina pelargoner

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument

Pelargonen är en av Sveriges mest populära prydnadsväxter. Den är lättskött och finns i mängder av olika sorter och färger. Här delar vi med oss om enkla tips som gör det lätt att lyckas!

Pelargonen är relativt lätt att lyckas med, med lite tid och omtanke blommar den länge. Pelargonsläktet har en enorm mångfald och det har blivit populärt att byta sticklingar med varandra och upptäcka nya sorter.
Titta efter märket Från Sverige när du köper din pelargon – så vet du att den är svenskodlad, vilket gör att den håller länge och haft kort transport till butikerna vilket är bättre för miljön.

Se videon nedan för snabba tips till hur du lyckas ta hand om din pelargon:

 


För mer information om pelargoner och växter besök gärna Blomsterfrämjandet och Mäster Grön

Aktuellt

Anrika Mando i Malmö – nu på vår Instagram

Mando Steakhouse har under lång tid lyft det svenska köttet på restaurangen och använder nu märkningen Kött från Sverige. Följ dem på Från Sveriges Instagram nästa vecka!

Ny äggrapport djupdyker i proteinets uppbyggnad

Fredag 11 oktober firas Äggets Dag, eller World Egg Day, världen över. Ägg är gott, hållbart producerat och innehåller nästan alla näringsämnen som kroppen behöver.

Svensk honung – titta efter märket Från Sverige

När du vill köpa honung med svenskt ursprung ska du titta efter ursprungsmärket Från Sverige när du handlar i butiken. Ordet honung är skyddat genom ett EU-direktiv.