från sverige

Tillbaka

4 tips om hur du lyckas med dina pelargoner

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument

Pelargonen är en av Sveriges mest populära prydnadsväxter. Den är lättskött och finns i mängder av olika sorter och färger. Här delar vi med oss om enkla tips som gör det lätt att lyckas!

Pelargonen är relativt lätt att lyckas med, med lite tid och omtanke blommar den länge. Pelargonsläktet har en enorm mångfald och det har blivit populärt att byta sticklingar med varandra och upptäcka nya sorter.
Titta efter märket Från Sverige när du köper din pelargon – så vet du att den är svenskodlad, vilket gör att den håller länge och haft kort transport till butikerna vilket är bättre för miljön.

Se videon nedan för snabba tips till hur du lyckas ta hand om din pelargon:

 


För mer information om pelargoner och växter besök gärna Blomsterfrämjandet och Mäster Grön

Aktuellt

Här är finalisterna för Årets Kock 2019

Efter två intensiva dagar under kvalet till Årets Kock 2019 på Restaurangakademien i Stockholm står det nu klart vilka som gått vidare att tävla i finalen i höst.

Närproducerat är viktigast enligt Matrapport 2019

Svenska folket anser att den viktigaste egenskapen är att maten är närproducerad enligt Food & Friends senaste matrapport från 2019

Vinnarna har korats i White Guide Green 2019

Den 12 juni på Bonniers Konsthall i Stockholm lanserades den andra upplagan av White Guide Green och Sveriges mest hållbara matbutiker korades.