från sverige

Tillbaka

4 tips om hur du lyckas med dina pelargoner

Publicerad Aktuellt Företag I säsong Konsument

Pelargonen är en av Sveriges mest populära prydnadsväxter. Den är lättskött och finns i mängder av olika sorter och färger. Här delar vi med oss om enkla tips som gör det lätt att lyckas!

Pelargonen är relativt lätt att lyckas med, med lite tid och omtanke blommar den länge. Pelargonsläktet har en enorm mångfald och det har blivit populärt att byta sticklingar med varandra och upptäcka nya sorter.
Titta efter märket Från Sverige när du köper din pelargon – så vet du att den är svenskodlad, vilket gör att den håller länge och haft kort transport till butikerna vilket är bättre för miljön.

Se videon nedan för snabba tips till hur du lyckas ta hand om din pelargon:

 


För mer information om pelargoner och växter besök gärna Blomsterfrämjandet och Mäster Grön

Aktuellt

Hundägare vill ha hundmat med svenska råvaror

Familjeföretaget Magnussons hundmat var först ut med att ursprungsmärka hundmat med Från Sverige. Under vecka 4 träffar du dem på Från Sveriges instagram.

Frossa i svenska tulpaner på Tulpanens Dag!

Vem blir inte lycklig av tulpaner? Den 15 januari är det Tulpanens Dag och med den börjar den färgsprakande, krispiga högsäsongen för utmärkta, klimatsmarta, svenska tulpaner!

En utmärkt God Jul & Gott Nytt År önskar vi dig!

Den goda måltiden står i centrum under jul och nyår och med svenska råvaror kan du laga all världens mat! Vi tar julledigt och önskar dig en utmärkt God Jul & Gott nytt år!